Wanneer jij slaagt voor je auto theorie-examen is het theoriecertificaat voor één jaar en 6 maanden geldig. Deze periode gaat in op de dag dat jij slaagt voor je theorie-examen. Voorbeeld: geslaagd op 18 september 2017. Geldig tot en met 18 maart 2018.

Krijg ik direct de uitslag van mijn theorie-examen?

Zodra je examen erop zit krijg je meteen de uitslag op het scherm te zien. Hier kun je de fout beantwoorde vragen bekijken. Door op het vraagnummer te tikken kun je de vraag inzien. Je hebt twee minuten om de fout beantwoorden vragen te bekijken.

Uitslag per e-mail

Wanneer je e-mailadres bij het CBR bekend is, wordt het uitslagformulier per e-mail verstuurd (ongeveer 3 a 4 uur na je examen). Als je één of meer verkeerde antwoorden hebt gegeven, dan zie je hier een getal of letter achter staan. Hiermee kun je op de website van het CBR inzien over welke exameneis de desbetreffende vraag ging.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

De theoriecursus begint rond 07:00. Tijdens de cursus krijg je een aantal korte pauzes. Rond 12:30 uur vertrekken we naar het CBR om het theorie-examen af te leggen. Na het afleggen van het theorie-examen ben je klaar.

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail met een link naar onze lesstof. Neem deze goed door voordat je de theoriecursus volgt. Controleer altijd je spambox!

Jazeker. Ook cursisten met dyslexie kunnen onze theoriecursus goed volgen. Wij zorgen ervoor dat de cursus goed te volgen is en bieden extra hulp waar nodig is.

De minimale leeftijd is 16 jaar voor het afleggen van je auto theorie-examen.

Op de dag van je theorie-examen moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Zonder een geldig legitimatiebewijs kan je helaas geen theorie-examen afleggen.

Het theorie examen wordt door ons gereserveerd nadat er een machtiging is afgegeven door de leerling.

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Wij nemen zelf contact op voor een definitieve cursus en examen datum.

Ervaringen van onze cursisten

Op zoek naar een professionele theoriecursus? Lees ervaringen van onze cursisten.

Inschrijven