Wanneer jij het theorie-examen kunt doen ligt volledig in jouw eigen handen. Op onze website kun je precies zien welke data en locaties beschikbaar zijn. Klik hieronder op jouw gewenste locaties en bekijk wanneer jij de theoriecursus kunt doen!

Wat mag ik meenemen naar het theorie-examen?

Tijdens je theorie-examen dien een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. De rest van je spullen kun je opbergen in een kluisje op het CBR. Voor de rest is het niet toegestaan om boeken of andere hulpmiddelen tijdens je examen te gebruiken.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

De theoriecursus begint rond 07:00. Tijdens de cursus krijg je een aantal korte pauzes. Rond 12:30 uur vertrekken we naar het CBR om het theorie-examen af te leggen. Na het afleggen van het theorie-examen ben je klaar.

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail met een link naar onze lesstof. Neem deze goed door voordat je de theoriecursus aflegt.

Jazeker. Ook cursisten met dyslexie kunnen onze theoriecursus goed volgen. Wij zorgen ervoor dat de cursus goed te volgen is en bieden extra hulp waar nodig is.

De minimale leeftijd is 16 jaar voor het afleggen van je auto theorie-examen.

Op de dag van je theorie-examen moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Zonder een geldig legitimatiebewijs kan je helaas geen theorie-examen afleggen.

Het theorie examen wordt op dezelfde dag door ons gereserveerd na je aanmelding.

Ervaringen van onze cursisten

Op zoek naar een professionele theoriecursus? Lees ervaringen van onze cursisten.

Inschrijven