Leer op een verantwoorde en efficiënte manier en slaag in één keer voor je CBR auto theorie-examen.

46000+ cursisten gingen je voor

Meer dan 46000 leerlingen geslaagd via 123Geslaagd! Twijfel je? Kijk op onze Facebook pagina. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

google

Beoordelingen op Google

4,9 van 5 op basis van 4572 Google klantervaringen

facebook

Beoordelingen op Facebook

4,9 van 5 op basis van de mening van 2392 personen

Trustpilot

Beoordelingen op Trustpilot

4,9 van 5 op basis van de mening van 572 personen

Sta je op het punt om je autorijbewijs te willen halen, dan is het slagen voor de theorie daar onlosmakelijk mee verbonden. Met 123Geslaagd maak je zelfs van dit deel een feestje. Wij bieden je namelijk 1-daagse theoriecursus met een 100% slagingskans. Zelfs het examen auto theorie aanvragen regelen wij gewoon voor je. Wil jij ook volledig ontzorgd worden, meld je dan direct online aan.

Word ook onderdeel van hoogste slagingspercentage van Nederland

De auto theorie aanvragen en vervolgens met vlag en wimpel slagen is voor veel mensen geen vanzelfsprekendheid. Het landelijke slagingspercentage van slechts 35% bewijst dit. Door het vernieuwde auto-examen is dit getal naar een dramatisch dieptepunt gezakt. Gelukkig kan het ook heel anders. Zo heeft 123Geslaagd een slagingspercentage van maar liefst 85%. Daarmee hebben we zelfs vergeleken met andere theorie-opleiders het allerhoogste percentage te bieden. Dit heeft alles te maken met de manier waarop wij onze cursussen aanbieden.

theoriecursus aanvragen

succesformule

Zo zit onze succesformule in elkaar

Klop je bij ons aan, dan krijg je standaard klassikaal les van vakmensen die de stof op een laagdrempelige manier over weten te brengen. Bovendien is het leren uit boeken bij ons niet aan de orde. Onze theoriecursus is interactief, wat betekent dat we veel gebruikmaken van kwalitatief goed beeldmateriaal. Tijdens de cursus is er alle ruimte om vragen te stellen en ook van elkaar te leren. Zo halen we zelfs het kleinste beetje onzekerheid bij je weg.

Een beetje discipline is alleen wel vereist, want we beginnen de dag al rond 07:00 uur. De cursus duurt gelukkig slechts een paar uur. Aan het begin van de middag weet je namelijk alles al wat je moet weten. En dan is het alweer tijd om af te reizen naar het CBR-examencentrum. De auto theorie aanvragen hebben we namelijk voorafgaand al voor je geregeld.

Ook de cursus auto theorie aanvragen? Schrijf je vandaag nog in

Wil jij ook de cursus auto theorie aanvragen bij 123Geslaagd? Dit regel je eenvoudig zelf via onze website. Je kiest allereerst de gewenste locatie. Omdat we landelijk actief zijn, is de kans groot dat er altijd een cursus in jouw plaats of in de naburige omgeving aangeboden wordt. Vervolgens geef je je voorkeursdatum aan. In de meeste gevallen kun je al binnen een week bij ons terecht.

Nu rest alleen nog het doorgeven van je persoonlijke gegevens en adresgegevens om de inschrijving compleet te maken. Zodra je aanvraag bij ons binnen is gekomen, nemen wij contact met je op om onder andere de examendatum in overleg met jou vast te leggen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wie weet behoor jij binnenkort ook tot onze al 46.000 tevreden klanten. Doorsta je het examen glansrijk met nul fout, dan krijg je zelfs een plekje in onze eregalerij (Wall of Fame) op onze website. Zit je nog met bepaalde vragen over de auto theorie aanvragen, dan is het fijn om te weten dat je altijd bij ons terechtkunt. Dat kan op verschillende manieren, namelijk per e-mail, Whatsappbericht, online contactformulier of telefonisch.

overal in Nederland

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

De theoriecursus begint rond 07:00. Tijdens de cursus krijg je een aantal korte pauzes. Rond 12:30 uur vertrekken we naar het CBR om het theorie-examen af te leggen. Na het afleggen van het theorie-examen ben je klaar.

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail met een link naar onze lesstof. Neem deze goed door voordat je de theoriecursus volgt. Controleer altijd je spambox!

Jazeker. Ook cursisten met dyslexie kunnen onze theoriecursus goed volgen. Wij zorgen ervoor dat de cursus goed te volgen is en bieden extra hulp waar nodig is.

De minimale leeftijd is 16 jaar voor het afleggen van je auto theorie-examen.

Op de dag van je theorie-examen moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Zonder een geldig legitimatiebewijs kan je helaas geen theorie-examen afleggen.

Het theorie examen wordt door ons gereserveerd nadat er een machtiging is afgegeven door de leerling.

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Wij nemen zelf contact op voor een definitieve cursus en examen datum.