Hoogste slagingspercentage

*Exclusief Cbr-examenkosten

Auto theorie aanvragen

12.431 reviews

2.392 personen

Binnen één dag geslaagd voor je auto-, motor- of scootertheorie.

Binnen 1 dag geslaagd voor je theorie!

Hoogste slagingspercentage

Duizenden tevreden cursisten

Online leeromgeving

*

Kies je cursus

Binnen één dag geslaagd voor je auto-, motor- of scootertheorie.

* Exclusief CBR examenkosten

Sta je op het punt om je autorijbewijs te willen halen, dan is het slagen voor de theorie daar onlosmakelijk mee verbonden. Met 123Geslaagd maak je zelfs van dit deel een feestje. Wij bieden je namelijk 1-daagse theoriecursus, die volledig examengericht is. Zelfs het examen auto theorie aanvragen regelen wij gewoon voor je. Wil jij ook volledig ontzorgd worden, meld je dan direct online aan.

Word ook onderdeel van hoogste slagingspercentage van Nederland

De auto theorie aanvragen en vervolgens met vlag en wimpel slagen is voor veel mensen geen vanzelfsprekendheid. Het landelijke slagingspercentage van slechts 35% bewijst dit. Door het vernieuwde auto-examen is dit getal naar een dramatisch dieptepunt gezakt. Gelukkig kan het ook heel anders. Zo heeft 123Geslaagd een slagingspercentage van maar liefst 85%. Daarmee hebben we zelfs vergeleken met andere theorie-opleiders het allerhoogste percentage te bieden. Dit heeft alles te maken met de manier waarop wij onze cursussen aanbieden.

theoriecursus aanvragen

succesformule

Zo zit onze succesformule in elkaar

Klop je bij ons aan, dan krijg je standaard klassikaal les van vakmensen die de stof op een laagdrempelige manier over weten te brengen. Bovendien is het leren uit boeken bij ons niet aan de orde. Onze theoriecursus is interactief, wat betekent dat we veel gebruikmaken van kwalitatief goed beeldmateriaal. Tijdens de cursus is er alle ruimte om vragen te stellen en ook van elkaar te leren. Zo halen we zelfs het kleinste beetje onzekerheid bij je weg.

Een beetje discipline is alleen wel vereist, want we beginnen de dag al rond 07:00 uur. De cursus duurt gelukkig slechts een paar uur. Aan het begin van de middag weet je namelijk alles al wat je moet weten. En dan is het alweer tijd om af te reizen naar het CBR-examencentrum. De auto theorie aanvragen hebben we namelijk voorafgaand al voor je geregeld.

Ook de cursus auto theorie aanvragen? Schrijf je vandaag nog in

Wil jij ook de cursus auto theorie aanvragen bij 123Geslaagd? Dit regel je eenvoudig zelf via onze website. Je kiest allereerst de gewenste locatie. Omdat we landelijk actief zijn, is de kans groot dat er altijd een cursus in jouw plaats of in de naburige omgeving aangeboden wordt. Vervolgens geef je je voorkeursdatum aan. In de meeste gevallen kun je al binnen een week bij ons terecht.

Nu rest alleen nog het doorgeven van je persoonlijke gegevens en adresgegevens om de inschrijving compleet te maken. Zodra je aanvraag bij ons binnen is gekomen, nemen wij contact met je op om onder andere de examendatum in overleg met jou vast te leggen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wie weet behoor jij binnenkort ook tot onze al 46.000 tevreden klanten. Doorsta je het examen glansrijk met nul fout, dan krijg je zelfs een plekje in onze eregalerij (Wall of Fame) op onze website. Zit je nog met bepaalde vragen over de auto theorie aanvragen, dan is het fijn om te weten dat je altijd bij ons terechtkunt. Dat kan op verschillende manieren, namelijk per e-mail, Whatsappbericht, online contactformulier of telefonisch.

overal in Nederland

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

Als je de Nederlandse taal goed beheerst en actief deelneemt aan de les, slaag je meestal op dezelfde dag. Hoewel we dit niet absoluut kunnen garanderen omdat we niet mee mogen tijdens het examen, helpen we je om de antwoorden te kennen door vergelijkbare vragen te oefenen tijdens de les. Als je door zenuwen het examen niet haalt, bieden we je de mogelijkheid om met een mooie korting een herkansing bij ons te doen.

Tijdens de cursus leggen we alles stap voor stap uit, van begin tot eind. Om je extra te ondersteunen, krijg je direct na aanmelding toegang tot onze online theorie, waar je kunt oefenen met examenvragen! Dit is al inbegrepen bij de dagcursus. Zo vergroot je aanzienlijk je kans om in één dag te slagen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.

Indien het CBR op loopafstand is, begeleidt de docent je te voet naar het CBR. Hier krijg je de kans om eventuele laatste vragen te stellen. Als het CBR niet op loopafstand is, regelen wij ruim op tijd een taxi naar het CBR. De taxi is inbegrepen bij de dagcursus!

We verzorgen lessen in 18 steden door heel Nederland. Onze leslocaties bevinden zich altijd in de nabijheid van het CBR en zijn goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Zodra we je examen hebben gereserveerd, ontvang je direct van ons het adres voor jouw cursus via e-mail.

Onze cursus is uitermate geschikt voor leerlingen met dyslexie. We zorgen ervoor dat zelfs de moeilijkste vragen, woorden en zinnen van het examen op een begrijpelijke manier worden uitgelegd. Na onze cursus weet je precies hoe je de examenvragen moet interpreteren, zelfs met dyslexie.

We hebben ervaren docenten die al geruime tijd werken met leerlingen die last hebben van faalangst. Onze lesmethode is buitengewoon effectief, zelfs voor degenen met faalangst. De docent begeleidt je zelfs naar het CBR, om eventuele laatste vragen te beantwoorden en om je zenuwen weg te nemen.

De meeste cursussen starten rond 06:45 uur. Tijdens de cursus zijn er uiteraard een aantal pauzes ingelast. De cursus eindigt doorgaans rond 14:00 uur. Direct na de cursus volgt je examen!