Leer op een verantwoorde en efficiënte manier en slaag in één keer voor je CBR auto theorie-examen.

46000+ cursisten gingen je voor

Meer dan 46000 leerlingen geslaagd via 123Geslaagd! Twijfel je? Kijk op onze Facebook pagina. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

google

Beoordelingen op Google

4,9 van 5 op basis van 4572 Google klantervaringen

facebook

Beoordelingen op Facebook

4,9 van 5 op basis van de mening van 2392 personen

Trustpilot

Beoordelingen op Trustpilot

4,9 van 5 op basis van de mening van 572 personen

Sta je op het punt je auto theorie te willen halen, maar staat het leren van taaie stof uit boeken je in de weg? Bij 123Geslaagd was de auto theorie inplannen nog nooit zó leuk. Wij zorgen er namelijk voor dat je volledig ontzorgd wordt en zelfverzekerd slaagt. En dat binnen 1 dag! Via onze website kun je direct jouw cursus auto theorie inplannen, waarmee je automatisch profiteert van het hoogste slagingspercentage van Nederland.

Vergeet dagenlang studeren uit boeken

Leren voor de auto theorie hoeft echt niet saai, vervelend en frustrerend te zijn. Ook het studeren uit dikke boeken is niet nodig. Zelfs uren, dagen of weken vrijmaken voor het slagen is verleden tijd indien je kiest voor de theoriecursus van 123Geslaagd. Bij ons leer je alles wat je moet weten in slechts een paar uur van je tijd.

De cursus auto theorie inplannen bij ons is een effectieve manier is om het gewilde papiertje in je bezit te krijgen, dat laat ons fraaie slagingspercentage van 85% zien. Ter vergelijking: het landelijke CBR-percentage ligt momenteel op slechts 35%. Ook bij andere opleiders zien we geen percentages die in de buurt komen van dat van 123Geslaagd.

auto theorie inplannen

Leren én examen doen op dezelfde dag

Leren én examen doen op dezelfde dag

Onze succesformule is te danken aan de inzet van goed geschoolde, ervaren en enthousiaste docenten, die theorie en praktijk op een slimme manier weten samen te voegen. Het resultaat is een interactieve klassikale cursus waarvoor je slechts 1 dag in je agenda vrij hoeft te maken. Je doet op later op de dag zelfs al examen. Je leert alles over de verkeersregels, verkeersborden, gedrag op de weg en leert verkeerssituaties inschatten. Ook kom je handige ezelsbruggetjes te weten om de theorie nóg beter te kunnen onthouden.

Diezelfde middag nog brengen we jou vanuit 123Geslaagd naar het CBR-examencentrum. Hiervoor hebben we eigen vervoer beschikbaar. Jouw enige taak de cursus auto theorie inplannen, om vervolgens uitgerust en vol motivatie op de cursusdag te verschijnen.

Direct cursus auto theorie inplannen?

De auto theorie inplannen werkt supereenvoudig. Je maakt hiervoor gebruik van onze website. Ga naar ‘Cursusdata’ om bijvoorbeeld te eerstvolgende cursusdata te weten te komen in de plaats van jouw voorkeur. Doordat we werken door heel Nederland is er altijd een locatie dicht bij jou in de buurt beschikbaar.

Ga vervolgens naar ‘Aanmelden’ om je stoel te reserveren. Hier vul je je persoonlijke gegevens in (naam, geboortedatum, e-mailadres en telefoonnummer) en laat je adresgegevens achter. Klik aan dat je akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden en selecteer de ‘Versturen’-button.

Neem vandaag nog contact met ons op

Heb je vragen die je graag beantwoord wilt hebben over de auto theorie inplannen? Dan is er allereerst de FAQ om te raadplegen. Hier vind je de meest gestelde vragen waar een kort en bondig antwoord op is gegeven.

Wanneer je liever persoonlijk met ons in contact komt, dan kan dat op verschillende manieren. Stuur bijvoorbeeld een e-mail, vul het contactformulier in, bel ons via 085 – 800 0701 of stuur een Whatsappberichtje naar 06 – 2828 9864.

Direct cursus auto theorie inplannen

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

De theoriecursus begint rond 07:00. Tijdens de cursus krijg je een aantal korte pauzes. Rond 12:30 uur vertrekken we naar het CBR om het theorie-examen af te leggen. Na het afleggen van het theorie-examen ben je klaar.

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail met een link naar onze lesstof. Neem deze goed door voordat je de theoriecursus volgt. Controleer altijd je spambox!

Jazeker. Ook cursisten met dyslexie kunnen onze theoriecursus goed volgen. Wij zorgen ervoor dat de cursus goed te volgen is en bieden extra hulp waar nodig is.

De minimale leeftijd is 16 jaar voor het afleggen van je auto theorie-examen.

Op de dag van je theorie-examen moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Zonder een geldig legitimatiebewijs kan je helaas geen theorie-examen afleggen.

Het theorie examen wordt door ons gereserveerd nadat er een machtiging is afgegeven door de leerling.

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Wij nemen zelf contact op voor een definitieve cursus en examen datum.