Hoogste slagingspercentage

*Exclusief Cbr-examenkosten

Auto theorie inplannen

12.431 reviews

2.392 personen

Binnen één dag geslaagd voor je auto-, motor- of scootertheorie.

Binnen 1 dag geslaagd voor je theorie!

Hoogste slagingspercentage

Duizenden tevreden cursisten

Online leeromgeving

*

Kies je cursus

Binnen één dag geslaagd voor je auto-, motor- of scootertheorie.

* Exclusief CBR examenkosten

Sta je op het punt je auto theorie te willen halen, maar staat het leren van taaie stof uit boeken je in de weg? Bij 123Geslaagd was de auto theorie inplannen nog nooit zó leuk. Wij zorgen er namelijk voor dat je volledig ontzorgd wordt en zelfverzekerd slaagt. En dat binnen 1 dag! Via onze website kun je direct jouw cursus auto theorie inplannen, waarmee je automatisch profiteert van het hoogste slagingspercentage van Nederland.

Vergeet dagenlang studeren uit boeken

Leren voor de auto theorie hoeft echt niet saai, vervelend en frustrerend te zijn. Ook het studeren uit dikke boeken is niet nodig. Zelfs uren, dagen of weken vrijmaken voor het slagen is verleden tijd indien je kiest voor de theoriecursus van 123Geslaagd. Bij ons leer je alles wat je moet weten in slechts een paar uur van je tijd.

De cursus auto theorie inplannen bij ons is een effectieve manier is om het gewilde papiertje in je bezit te krijgen, dat laat ons fraaie slagingspercentage van 85% zien. Ter vergelijking: het landelijke CBR-percentage ligt momenteel op slechts 35%. Ook bij andere opleiders zien we geen percentages die in de buurt komen van dat van 123Geslaagd.

auto theorie inplannen

Leren én examen doen op dezelfde dag

Leren én examen doen op dezelfde dag

Onze succesformule is te danken aan de inzet van goed geschoolde, ervaren en enthousiaste docenten, die theorie en praktijk op een slimme manier weten samen te voegen. Het resultaat is een interactieve klassikale cursus waarvoor je slechts 1 dag in je agenda vrij hoeft te maken. Je doet op later op de dag zelfs al examen. Je leert alles over de verkeersregels, verkeersborden, gedrag op de weg en leert verkeerssituaties inschatten. Ook kom je handige ezelsbruggetjes te weten om de theorie nóg beter te kunnen onthouden.

Diezelfde middag nog brengen we jou vanuit 123Geslaagd naar het CBR-examencentrum. Hiervoor hebben we eigen vervoer beschikbaar. Jouw enige taak de cursus auto theorie inplannen, om vervolgens uitgerust en vol motivatie op de cursusdag te verschijnen.

Direct cursus auto theorie inplannen?

De auto theorie inplannen werkt supereenvoudig. Je maakt hiervoor gebruik van onze website. Ga naar ‘Cursusdata’ om bijvoorbeeld te eerstvolgende cursusdata te weten te komen in de plaats van jouw voorkeur. Doordat we werken door heel Nederland is er altijd een locatie dicht bij jou in de buurt beschikbaar.

Ga vervolgens naar ‘Aanmelden’ om je stoel te reserveren. Hier vul je je persoonlijke gegevens in (naam, geboortedatum, e-mailadres en telefoonnummer) en laat je adresgegevens achter. Klik aan dat je akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden en selecteer de ‘Versturen’-button.

Neem vandaag nog contact met ons op

Heb je vragen die je graag beantwoord wilt hebben over de auto theorie inplannen? Dan is er allereerst de FAQ om te raadplegen. Hier vind je de meest gestelde vragen waar een kort en bondig antwoord op is gegeven.

Wanneer je liever persoonlijk met ons in contact komt, dan kan dat op verschillende manieren. Stuur bijvoorbeeld een e-mail, vul het contactformulier in, bel ons via 085 – 800 0701 of stuur een Whatsappberichtje naar 06 – 2828 9864.

Direct cursus auto theorie inplannen

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

Als je de Nederlandse taal goed beheerst en actief deelneemt aan de les, slaag je meestal op dezelfde dag. Hoewel we dit niet absoluut kunnen garanderen omdat we niet mee mogen tijdens het examen, helpen we je om de antwoorden te kennen door vergelijkbare vragen te oefenen tijdens de les. Als je door zenuwen het examen niet haalt, bieden we je de mogelijkheid om met een mooie korting een herkansing bij ons te doen.

Tijdens de cursus leggen we alles stap voor stap uit, van begin tot eind. Om je extra te ondersteunen, krijg je direct na aanmelding toegang tot onze online theorie, waar je kunt oefenen met examenvragen! Dit is al inbegrepen bij de dagcursus. Zo vergroot je aanzienlijk je kans om in één dag te slagen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.

Indien het CBR op loopafstand is, begeleidt de docent je te voet naar het CBR. Hier krijg je de kans om eventuele laatste vragen te stellen. Als het CBR niet op loopafstand is, regelen wij ruim op tijd een taxi naar het CBR. De taxi is inbegrepen bij de dagcursus!

We verzorgen lessen in 18 steden door heel Nederland. Onze leslocaties bevinden zich altijd in de nabijheid van het CBR en zijn goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Zodra we je examen hebben gereserveerd, ontvang je direct van ons het adres voor jouw cursus via e-mail.

Onze cursus is uitermate geschikt voor leerlingen met dyslexie. We zorgen ervoor dat zelfs de moeilijkste vragen, woorden en zinnen van het examen op een begrijpelijke manier worden uitgelegd. Na onze cursus weet je precies hoe je de examenvragen moet interpreteren, zelfs met dyslexie.

We hebben ervaren docenten die al geruime tijd werken met leerlingen die last hebben van faalangst. Onze lesmethode is buitengewoon effectief, zelfs voor degenen met faalangst. De docent begeleidt je zelfs naar het CBR, om eventuele laatste vragen te beantwoorden en om je zenuwen weg te nemen.

De meeste cursussen starten rond 06:45 uur. Tijdens de cursus zijn er uiteraard een aantal pauzes ingelast. De cursus eindigt doorgaans rond 14:00 uur. Direct na de cursus volgt je examen!