Leer op een verantwoorde en efficiënte manier en slaag in één keer voor je CBR auto theorie-examen.

46000+ cursisten gingen je voor

Meer dan 46000 leerlingen geslaagd via 123Geslaagd! Twijfel je? Kijk op onze Facebook pagina. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

google

Beoordelingen op Google

4,9 van 5 op basis van 4572 Google klantervaringen

facebook

Beoordelingen op Facebook

4,9 van 5 op basis van de mening van 2392 personen

Trustpilot

Beoordelingen op Trustpilot

4,9 van 5 op basis van de mening van 572 personen

Heb je het gevoel nog niet klaar te zijn voor het theorie-examen en wil je daarom je theorie verplaatsen?

Kies dan voor de effectieve 1-daagse stoomcursus van 123Geslaagd. Wij bieden je een 100% slagingskans door je volledig te ontzorgen.

De teller staat bij ons op 46.000 tevreden cursisten die het theoriepapiertje al op zak hebben dankzij onze theoriecursus. Word jij de volgende?

Doeltreffend theorie leren

Veel mensen lukt het niet om de motivatie te vinden om te leren voor het theorie-examen en/of er tijd voor vrij te maken. Vaak is het door moeten ploeteren van een boek vol met soms ingewikkelde regels en uitzonderingen op die regels reden om in de stress te raken. Waar begin je met leren, wat is nou echt belangrijk om te weten en hoe is de vraagstelling van het CBR?

Denk je dat er niets anders opzit dan je theorie te verplaatsen, dan is het goed om te weten dat 123Geslaagd voor je klaarstaat om je te verlossen van al deze vraagtekens. Dit doen we middels een interactieve theoriecursus, gegeven door deskundige en gemotiveerde docenten. Zo maken we leren niet alleen superleuk, maar ook bijzonder doeltreffend.

Theorie verplaatsen

Theoriecursus en examen op 1 dag

Een standaardcursusdag begint bij ons rond 07:00 uur. Een beetje vroeg misschien, maar dat is het allemaal waard geweest als je aan het einde van de middag al dat theoriepapiertje in handen hebt. Allereerst is het belangrijk dat je goed uitgeslapen en met bij voorkeur met een ontbijt achter de kiezen verschijnt op de afgesproken locatie, datum en tijdstip.

Jouw online gereserveerde stoel staat hier voor je klaar. Het enige wat je hoeft te doen is zitten en alle informatie in je op te nemen. Een paar uur later is het al zover: tegen 12:30 uur vertrekken we naar het CBR-examencentrum. Doordat je dan al alles weet wat je maar moet weten en alle info nog fris in je geheugen zit, is de kans supergroot dat je glansrijk slaagt.

auto theorie inplannen

Wanneer kan theorie verplaatsen handig zijn?

Heb je al je theorie-examen gepland staan, dan is je theorie verplaatsen niet per se nodig. Dit hangt er onder andere vanaf of het mogelijk is om vlak voor die tijd nog de cursus bij ons af te nemen. Het is namelijk niet verplicht om door ons je examen in te laten plannen. Het staat je vrij om dit, als je dat beter uitkomt, zelf te regelen.

Heb je bij ons een voorkeursdatum opgegeven voor het volgen van de cursus? Wacht dan nog even met eventueel de theorie te verplaatsen totdat je van ons een definitieve datum door hebt gekregen. Dit voorkomt extra geregel en stress.

Vragen over theorie verplaatsen? Kom met ons in contact

Laat je door 123Geslaagd vrijblijvend informeren als je vragen hebt over de theorie verplaatsen, of graag antwoord wilt krijgen op andere brandende vragen. Dat kan bijvoorbeeld door het sturen van een e-mail of Whatsappbericht, of door te bellen naar ons mobiele of vaste nummer. Ons team helpt je graag verder.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

De theoriecursus begint rond 07:00. Tijdens de cursus krijg je een aantal korte pauzes. Rond 12:30 uur vertrekken we naar het CBR om het theorie-examen af te leggen. Na het afleggen van het theorie-examen ben je klaar.

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail met een link naar onze lesstof. Neem deze goed door voordat je de theoriecursus volgt. Controleer altijd je spambox!

Jazeker. Ook cursisten met dyslexie kunnen onze theoriecursus goed volgen. Wij zorgen ervoor dat de cursus goed te volgen is en bieden extra hulp waar nodig is.

De minimale leeftijd is 16 jaar voor het afleggen van je auto theorie-examen.

Op de dag van je theorie-examen moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Zonder een geldig legitimatiebewijs kan je helaas geen theorie-examen afleggen.

Het theorie examen wordt door ons gereserveerd nadat er een machtiging is afgegeven door de leerling.

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Wij nemen zelf contact op voor een definitieve cursus en examen datum.