Hoogste slagingspercentage

*Exclusief Cbr-examenkosten

Theorie verplaatsen? Kies gewoon voor 123Geslaagd!

12.431 reviews

2.392 personen

Binnen één dag geslaagd voor je auto-, motor- of scootertheorie.

Binnen 1 dag geslaagd voor je theorie!

Hoogste slagingspercentage

Duizenden tevreden cursisten

Online leeromgeving

*

Kies je cursus

Binnen één dag geslaagd voor je auto-, motor- of scootertheorie.

* Exclusief CBR examenkosten

Heb je het gevoel nog niet klaar te zijn voor het theorie-examen en wil je daarom je theorie verplaatsen?

Kies dan voor de effectieve 1-daagse stoomcursus van 123Geslaagd. Wij bieden je een 100% slagingskans door je volledig te ontzorgen.

De teller staat bij ons op 46.000 tevreden cursisten die het theoriepapiertje al op zak hebben dankzij onze theoriecursus. Word jij de volgende?

Doeltreffend theorie leren

Veel mensen lukt het niet om de motivatie te vinden om te leren voor het theorie-examen en/of er tijd voor vrij te maken. Vaak is het door moeten ploeteren van een boek vol met soms ingewikkelde regels en uitzonderingen op die regels reden om in de stress te raken. Waar begin je met leren, wat is nou echt belangrijk om te weten en hoe is de vraagstelling van het CBR?

Denk je dat er niets anders opzit dan je theorie te verplaatsen, dan is het goed om te weten dat 123Geslaagd voor je klaarstaat om je te verlossen van al deze vraagtekens. Dit doen we middels een interactieve theoriecursus, gegeven door deskundige en gemotiveerde docenten. Zo maken we leren niet alleen superleuk, maar ook bijzonder doeltreffend.

Theorie verplaatsen

Theoriecursus en examen op 1 dag

Een standaardcursusdag begint bij ons rond 07:00 uur. Een beetje vroeg misschien, maar dat is het allemaal waard geweest als je aan het einde van de middag al dat theoriepapiertje in handen hebt. Allereerst is het belangrijk dat je goed uitgeslapen en met bij voorkeur met een ontbijt achter de kiezen verschijnt op de afgesproken locatie, datum en tijdstip.

Jouw online gereserveerde stoel staat hier voor je klaar. Het enige wat je hoeft te doen is zitten en alle informatie in je op te nemen. Een paar uur later is het al zover: tegen 12:30 uur vertrekken we naar het CBR-examencentrum. Doordat je dan al alles weet wat je maar moet weten en alle info nog fris in je geheugen zit, is de kans supergroot dat je glansrijk slaagt.

auto theorie inplannen

Wanneer kan theorie verplaatsen handig zijn?

Heb je al je theorie-examen gepland staan, dan is je theorie verplaatsen niet per se nodig. Dit hangt er onder andere vanaf of het mogelijk is om vlak voor die tijd nog de cursus bij ons af te nemen. Het is namelijk niet verplicht om door ons je examen in te laten plannen. Het staat je vrij om dit, als je dat beter uitkomt, zelf te regelen.

Heb je bij ons een voorkeursdatum opgegeven voor het volgen van de cursus? Wacht dan nog even met eventueel de theorie te verplaatsen totdat je van ons een definitieve datum door hebt gekregen. Dit voorkomt extra geregel en stress.

Vragen over theorie verplaatsen? Kom met ons in contact

Laat je door 123Geslaagd vrijblijvend informeren als je vragen hebt over de theorie verplaatsen, of graag antwoord wilt krijgen op andere brandende vragen. Dat kan bijvoorbeeld door het sturen van een e-mail of Whatsappbericht, of door te bellen naar ons mobiele of vaste nummer. Ons team helpt je graag verder.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

Als je de Nederlandse taal goed beheerst en actief deelneemt aan de les, slaag je meestal op dezelfde dag. Hoewel we dit niet absoluut kunnen garanderen omdat we niet mee mogen tijdens het examen, helpen we je om de antwoorden te kennen door vergelijkbare vragen te oefenen tijdens de les. Als je door zenuwen het examen niet haalt, bieden we je de mogelijkheid om met een mooie korting een herkansing bij ons te doen.

Tijdens de cursus leggen we alles stap voor stap uit, van begin tot eind. Om je extra te ondersteunen, krijg je direct na aanmelding toegang tot onze online theorie, waar je kunt oefenen met examenvragen! Dit is al inbegrepen bij de dagcursus. Zo vergroot je aanzienlijk je kans om in één dag te slagen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.

Indien het CBR op loopafstand is, begeleidt de docent je te voet naar het CBR. Hier krijg je de kans om eventuele laatste vragen te stellen. Als het CBR niet op loopafstand is, regelen wij ruim op tijd een taxi naar het CBR. De taxi is inbegrepen bij de dagcursus!

We verzorgen lessen in 18 steden door heel Nederland. Onze leslocaties bevinden zich altijd in de nabijheid van het CBR en zijn goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Zodra we je examen hebben gereserveerd, ontvang je direct van ons het adres voor jouw cursus via e-mail.

Onze cursus is uitermate geschikt voor leerlingen met dyslexie. We zorgen ervoor dat zelfs de moeilijkste vragen, woorden en zinnen van het examen op een begrijpelijke manier worden uitgelegd. Na onze cursus weet je precies hoe je de examenvragen moet interpreteren, zelfs met dyslexie.

We hebben ervaren docenten die al geruime tijd werken met leerlingen die last hebben van faalangst. Onze lesmethode is buitengewoon effectief, zelfs voor degenen met faalangst. De docent begeleidt je zelfs naar het CBR, om eventuele laatste vragen te beantwoorden en om je zenuwen weg te nemen.

De meeste cursussen starten rond 06:45 uur. Tijdens de cursus zijn er uiteraard een aantal pauzes ingelast. De cursus eindigt doorgaans rond 14:00 uur. Direct na de cursus volgt je examen!