Hoogste slagingspercentage

*Exclusief Cbr-examenkosten

Snel auto theorie in de pocket

12.431 reviews

2.392 personen

Binnen één dag geslaagd voor je auto-, motor- of scootertheorie.

Binnen 1 dag geslaagd voor je theorie!

Hoogste slagingspercentage

Duizenden tevreden cursisten

Online leeromgeving

*

Kies je cursus

Binnen één dag geslaagd voor je auto-, motor- of scootertheorie.

* Exclusief CBR examenkosten

Kun je niet wachten om zonder instructeur de weg op te mogen gaan? We kunnen ons dat goed voorstellen. Kies je voor 123Geslaagd, dan kies je automatisch voor de beste manier om snel de auto theorie in de pocket te hebben. Niet alleen kun je supersnel bij ons terecht, ook ontvang je van ons een 100% slagingskans. Kom maar op met dat papiertje!

Ons slagingspercentage is met 85% hoogste van Nederland

Snel auto theorie in de pocket hebben is allesbehalve vanzelfsprekend. Moeite hebben om zelfstandig te leren en studieboeken die vol staan met lastige regels zijn een paar van de redenen waarom het maar niet lukt. Maar ook ADHD, faalangst en/of dyslexie kunnen een belangrijke rol spelen. De landelijke slagingscijfers liegen er dan ook niet om. Tegenwoordig lukt het maar 35% om te slagen voor het theorie-examen. Een bedroevend laag percentage.

Voordat de moed je in de schoenen zakt: er is een effectieve oplossing, in de vorm van 123Geslaagd. Niet alleen staat onze teller al op 46.000 tevreden cursisten, ook ons slagingspercentage ligt met 85% enorm hoog. Het staat symbool voor de hoge mate van kwaliteit die wij te bieden hebben.

Snel theorie in de pocket

1-daagse cursus

1-daagse cursus inclusief examen

Om snel de auto theorie in de pocket te hebben hoef je niet bang te zijn dat je hier dagen vrij voor moet plannen. Sterker nog, wij maken het je mogelijk om slechts in 1 dag alles te weten te komen wat je maar moet weten om te kunnen slagen. Diezelfde dag volgt zelfs al het theorie-examen bij het CBR. Zo sta je ’s ochtends zonder enige kennis op en kom je ’s middags weer thuis met een dosis kennis én dat gewilde certificaat. Kan het nog beter?

Wij bieden deze cursus aan in de vorm van een klassikale opleiding, die gegeven wordt door de beste docenten. Het gaat hier om een interactieve scholing, dus leren uit boeken is niet aan de orde. Alles wat je maar moet weten om te slagen leer je middels goed beeldmateriaal in combinatie met de kennis en kunde van de docent.

Ook snel auto theorie in de pocket hebben? Schrijf je je vandaag nog in!

Waar en wanneer je deze theoriecursus wilt volgen, dat is grotendeels aan jou. Op onze website vind je alle mogelijke cursusdata en plaatsen. Hier zie je dat het in principe mogelijk is om volgende week al bij ons aan te schuiven. En doordat we door heel Nederland werkzaam zijn, is de kans groot dat er altijd een cursus wordt gegeven bij jou in de buurt. Of je dus woonachtig bent in Alkmaar, Groningen, Meppel, Breda of Maastricht, niets staat je in de weg om snel auto theorie in de pocket te krijgen.

Vragen over deze examengerichte cursus van 123Geslaagd? Het staat je vrij om contact met ons op te nemen. Kies hiervoor de contactoptie die het beste bij je past. Stuur een e-mail of Whatsapp, vul het online contactformulier in of bel ons. Ons team zorgt ervoor dat je goed geholpen wordt.

contact

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

Als je de Nederlandse taal goed beheerst en actief deelneemt aan de les, slaag je meestal op dezelfde dag. Hoewel we dit niet absoluut kunnen garanderen omdat we niet mee mogen tijdens het examen, helpen we je om de antwoorden te kennen door vergelijkbare vragen te oefenen tijdens de les. Als je door zenuwen het examen niet haalt, bieden we je de mogelijkheid om met een mooie korting een herkansing bij ons te doen.

Tijdens de cursus leggen we alles stap voor stap uit, van begin tot eind. Om je extra te ondersteunen, krijg je direct na aanmelding toegang tot onze online theorie, waar je kunt oefenen met examenvragen! Dit is al inbegrepen bij de dagcursus. Zo vergroot je aanzienlijk je kans om in één dag te slagen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.

Indien het CBR op loopafstand is, begeleidt de docent je te voet naar het CBR. Hier krijg je de kans om eventuele laatste vragen te stellen. Als het CBR niet op loopafstand is, regelen wij ruim op tijd een taxi naar het CBR. De taxi is inbegrepen bij de dagcursus!

We verzorgen lessen in 18 steden door heel Nederland. Onze leslocaties bevinden zich altijd in de nabijheid van het CBR en zijn goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Zodra we je examen hebben gereserveerd, ontvang je direct van ons het adres voor jouw cursus via e-mail.

Onze cursus is uitermate geschikt voor leerlingen met dyslexie. We zorgen ervoor dat zelfs de moeilijkste vragen, woorden en zinnen van het examen op een begrijpelijke manier worden uitgelegd. Na onze cursus weet je precies hoe je de examenvragen moet interpreteren, zelfs met dyslexie.

We hebben ervaren docenten die al geruime tijd werken met leerlingen die last hebben van faalangst. Onze lesmethode is buitengewoon effectief, zelfs voor degenen met faalangst. De docent begeleidt je zelfs naar het CBR, om eventuele laatste vragen te beantwoorden en om je zenuwen weg te nemen.

De meeste cursussen starten rond 06:45 uur. Tijdens de cursus zijn er uiteraard een aantal pauzes ingelast. De cursus eindigt doorgaans rond 14:00 uur. Direct na de cursus volgt je examen!