Leer op een verantwoorde en efficiënte manier en slaag in één keer voor je CBR auto theorie-examen.

46000+ cursisten gingen je voor

Meer dan 46000 leerlingen geslaagd via 123Geslaagd! Twijfel je? Kijk op onze Facebook pagina. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

google

Beoordelingen op Google

4,9 van 5 op basis van 4572 Google klantervaringen

facebook

Beoordelingen op Facebook

4,9 van 5 op basis van de mening van 2392 personen

Trustpilot

Beoordelingen op Trustpilot

4,9 van 5 op basis van de mening van 572 personen

Kun je niet wachten om zonder instructeur de weg op te mogen gaan? We kunnen ons dat goed voorstellen. Kies je voor 123Geslaagd, dan kies je automatisch voor de beste manier om snel de auto theorie in de pocket te hebben. Niet alleen kun je supersnel bij ons terecht, ook ontvang je van ons een 100% slagingskans. Kom maar op met dat papiertje!

Ons slagingspercentage is met 85% hoogste van Nederland

Snel auto theorie in de pocket hebben is allesbehalve vanzelfsprekend. Moeite hebben om zelfstandig te leren en studieboeken die vol staan met lastige regels zijn een paar van de redenen waarom het maar niet lukt. Maar ook ADHD, faalangst en/of dyslexie kunnen een belangrijke rol spelen. De landelijke slagingscijfers liegen er dan ook niet om. Tegenwoordig lukt het maar 35% om te slagen voor het theorie-examen. Een bedroevend laag percentage.

Voordat de moed je in de schoenen zakt: er is een effectieve oplossing, in de vorm van 123Geslaagd. Niet alleen staat onze teller al op 46.000 tevreden cursisten, ook ons slagingspercentage ligt met 85% enorm hoog. Het staat symbool voor de hoge mate van kwaliteit die wij te bieden hebben.

Snel theorie in de pocket

1-daagse cursus

1-daagse cursus inclusief examen

Om snel de auto theorie in de pocket te hebben hoef je niet bang te zijn dat je hier dagen vrij voor moet plannen. Sterker nog, wij maken het je mogelijk om slechts in 1 dag alles te weten te komen wat je maar moet weten om te kunnen slagen. Diezelfde dag volgt zelfs al het theorie-examen bij het CBR. Zo sta je ’s ochtends zonder enige kennis op en kom je ’s middags weer thuis met een dosis kennis én dat gewilde certificaat. Kan het nog beter?

Wij bieden deze cursus aan in de vorm van een klassikale opleiding, die gegeven wordt door de beste docenten. Het gaat hier om een interactieve scholing, dus leren uit boeken is niet aan de orde. Alles wat je maar moet weten om te slagen leer je middels goed beeldmateriaal in combinatie met de kennis en kunde van de docent.

Ook snel auto theorie in de pocket hebben? Schrijf je je vandaag nog in!

Waar en wanneer je deze theoriecursus wilt volgen, dat is grotendeels aan jou. Op onze website vind je alle mogelijke cursusdata en plaatsen. Hier zie je dat het in principe mogelijk is om volgende week al bij ons aan te schuiven. En doordat we door heel Nederland werkzaam zijn, is de kans groot dat er altijd een cursus wordt gegeven bij jou in de buurt. Of je dus woonachtig bent in Alkmaar, Groningen, Meppel, Breda of Maastricht, niets staat je in de weg om snel auto theorie in de pocket te krijgen.

Vragen over deze examengerichte cursus van 123Geslaagd? Het staat je vrij om contact met ons op te nemen. Kies hiervoor de contactoptie die het beste bij je past. Stuur een e-mail of Whatsapp, vul het online contactformulier in of bel ons. Ons team zorgt ervoor dat je goed geholpen wordt.

contact

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

De theoriecursus begint rond 07:00. Tijdens de cursus krijg je een aantal korte pauzes. Rond 12:30 uur vertrekken we naar het CBR om het theorie-examen af te leggen. Na het afleggen van het theorie-examen ben je klaar.

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail met een link naar onze lesstof. Neem deze goed door voordat je de theoriecursus volgt. Controleer altijd je spambox!

Jazeker. Ook cursisten met dyslexie kunnen onze theoriecursus goed volgen. Wij zorgen ervoor dat de cursus goed te volgen is en bieden extra hulp waar nodig is.

De minimale leeftijd is 16 jaar voor het afleggen van je auto theorie-examen.

Op de dag van je theorie-examen moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Zonder een geldig legitimatiebewijs kan je helaas geen theorie-examen afleggen.

Het theorie examen wordt door ons gereserveerd nadat er een machtiging is afgegeven door de leerling.

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Wij nemen zelf contact op voor een definitieve cursus en examen datum.