Let op! De machtiging is direct nodig.

We hebben een machtiging nodig voor het reserveren van een examen.
Het stappenplan om te machtigen vind je hieronder en in je bevestigingsmail.

1

Surf naar www.mijn.cbr.nl

Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in óf log in met de DigiD-app.

2

Klik op ’Opleider machtigen’

  • Ga vervolgens naar ‘Machtiging voor theorie-examen’
  • Klik vervolgens op de categorie auto, motor of bromfiets waarvoor jij examen wilt doen.
  • Je bent nu belandt op de pagina ‘Opleider machtigen’.
3

Gebruik de juist opleidercode 2734Z3

  • In het bovenste kader vul je je e-mailadres in.
  • Onder het kopje ‘examens’ klik je het vakje ‘theorie-examen’ aan.
  • CBR opleidernummer kun je invullen Bij ‘Zoek je opleider’ selecteer je de bovenste optie ‘Zoek op CBR-opleidernummer’. Er zal een pop-up verschijnen waar je het CBR-opleidernummer 2734Z3 moet invoeren.
  • Machtigen Druk op ‘Doorgaan’. Er verschijnt een samenvatting van alles wat je zojuist hebt ingevoerd. Als alles klopt, klik dan op ‘Machtigen’.

Hoe moet ik jullie machtigen?

Het machtigen doe je op https://mijn.cbr.nl met je DigiD. Zorg dat jij ons CBR-opleidernummer (2734Z3) hebt.

LET OP: Heb je nog geen DigiD account? Deze kun je aanvragen via https://digid.nl/aanvragen.

Heb je moeite of vragen? We zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 10:00 tot 17:00 uur, via 085 – 800 0701.
Ook kun je een e-mail sturen naar info@123geslaagd.nl of een berichtje sturen via WhatsApp naar 0628289864.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

Als je de Nederlandse taal goed beheerst en actief deelneemt aan de les, slaag je meestal op dezelfde dag. Hoewel we dit niet absoluut kunnen garanderen omdat we niet mee mogen tijdens het examen, helpen we je om de antwoorden te kennen door vergelijkbare vragen te oefenen tijdens de les. Als je door zenuwen het examen niet haalt, bieden we je de mogelijkheid om met een mooie korting een herkansing bij ons te doen.

Tijdens de cursus leggen we alles stap voor stap uit, van begin tot eind. Om je extra te ondersteunen, krijg je direct na aanmelding toegang tot onze online theorie, waar je kunt oefenen met examenvragen! Dit is al inbegrepen bij de dagcursus. Zo vergroot je aanzienlijk je kans om in één dag te slagen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.

Indien het CBR op loopafstand is, begeleidt de docent je te voet naar het CBR. Hier krijg je de kans om eventuele laatste vragen te stellen. Als het CBR niet op loopafstand is, regelen wij ruim op tijd een taxi naar het CBR. De taxi is inbegrepen bij de dagcursus!

We verzorgen lessen in 18 steden door heel Nederland. Onze leslocaties bevinden zich altijd in de nabijheid van het CBR en zijn goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Zodra we je examen hebben gereserveerd, ontvang je direct van ons het adres voor jouw cursus via e-mail.

Onze cursus is uitermate geschikt voor leerlingen met dyslexie. We zorgen ervoor dat zelfs de moeilijkste vragen, woorden en zinnen van het examen op een begrijpelijke manier worden uitgelegd. Na onze cursus weet je precies hoe je de examenvragen moet interpreteren, zelfs met dyslexie.

We hebben ervaren docenten die al geruime tijd werken met leerlingen die last hebben van faalangst. Onze lesmethode is buitengewoon effectief, zelfs voor degenen met faalangst. De docent begeleidt je zelfs naar het CBR, om eventuele laatste vragen te beantwoorden en om je zenuwen weg te nemen.

De meeste cursussen starten rond 06:45 uur. Tijdens de cursus zijn er uiteraard een aantal pauzes ingelast. De cursus eindigt doorgaans rond 14:00 uur. Direct na de cursus volgt je examen!