Leer op een verantwoorde en efficiënte manier en slaag in één keer voor je CBR auto theorie-examen.

46000+ cursisten gingen je voor

Meer dan 46000 leerlingen geslaagd via 123Geslaagd! Twijfel je? Kijk op onze Facebook pagina. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

google

Beoordelingen op Google

4,9 van 5 op basis van 4572 Google klantervaringen

facebook

Beoordelingen op Facebook

4,9 van 5 op basis van de mening van 2392 personen

Trustpilot

Beoordelingen op Trustpilot

4,9 van 5 op basis van de mening van 572 personen

Supersnel slagen voor je theorie met onze spoed theoriecursus

Even de auto pakken en zelf ergens naartoe te rijden is hartstikke leuk maar geeft je ook een hele hoop vrijheid en zelfstandigheid. Maar om jouw felbegeerde roze pasje te claimen, ;heb je echter nog een paar obstakels. Een daarvan is het slagen voor je theorie-examen. Je mag immers niet afrijden voordat je het examen hebt gehaald. Maar om dagenlang alle verkeersregels uit je hoofd te leren zie je net als veel andere automobilisten niet zitten. De oplossing? Een spoed theoriecursus voor je autorijbewijs bij 123Geslaagd.nl!

geslaagd

auto theorie

‘s Ochtends leren, ‘s middags slagen met spoedcursus theorie

In 1 ochtend je certificaat hebben en een stapje dichterbij je praktijkexamen? Dat kan met onze spoedcursus theorie. In plaats van dagenlang te leren ken je alle stof binnen een ochtend. Wij beginnen om 7 uur ‘s morgens met de examen dag en nemen alle examenstof door. De spoed theoriecursus is volledig gericht op het examen, hierdoor heb je binnen korte tijd genoeg kennis in huis om te slagen. Volledig klaargestoomd brengen wij jou ‘s middags naar het CBR, waar wij jouw examen al gereserveerd hebben.

100% slagingskans met onze spoed theorie cursus!

Wil je 100% kans om te slagen? Volg dan onze spoedcursus theorie. Wist je dat 93% van de cursisten van de spoed theoriecursus in één keer slaagt? Ook cursisten met faalangst, dyslexie of ADHD leggen het examen met behulp van onze spoedcursus goed af. Onze docenten zijn hierop goed ingespeeld en hebben genoeg ervaring om alle cursisten te helpen die moeite hebben met leren of het afleggen van een examen.

Wil jij ook je theorie-examen in één keer halen? Meld je dan aan voor de spoed theoriecursus van 123Geslaagd.nl! Wij verzorgen cursussen door heel Nederland op diverse locaties en data. Geef jouw voorkeur aan via het inschrijfformulier voor de spoedcursus autotheorie.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

De theoriecursus begint rond 07:00. Tijdens de cursus krijg je een aantal korte pauzes. Rond 12:30 uur vertrekken we naar het CBR om het theorie-examen af te leggen. Na het afleggen van het theorie-examen ben je klaar.

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail met een link naar onze lesstof. Neem deze goed door voordat je de theoriecursus volgt. Controleer altijd je spambox!

Jazeker. Ook cursisten met dyslexie kunnen onze theoriecursus goed volgen. Wij zorgen ervoor dat de cursus goed te volgen is en bieden extra hulp waar nodig is.

De minimale leeftijd is 16 jaar voor het afleggen van je auto theorie-examen.

Op de dag van je theorie-examen moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Zonder een geldig legitimatiebewijs kan je helaas geen theorie-examen afleggen.

Het theorie examen wordt door ons gereserveerd nadat er een machtiging is afgegeven door de leerling.

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Wij nemen zelf contact op voor een definitieve cursus en examen datum.