Hoogste slagingspercentage

*Exclusief Cbr-examenkosten

Spoed theoriecursus

12.431 reviews

2.392 personen

Binnen één dag geslaagd voor je auto-, motor- of scootertheorie.

Binnen 1 dag geslaagd voor je theorie!

Hoogste slagingspercentage

Duizenden tevreden cursisten

Online leeromgeving

*

Kies je cursus

Binnen één dag geslaagd voor je auto-, motor- of scootertheorie.

* Exclusief CBR examenkosten

Supersnel slagen voor je theorie met onze spoed theoriecursus

Even de auto pakken en zelf ergens naartoe te rijden is hartstikke leuk maar geeft je ook een hele hoop vrijheid en zelfstandigheid. Maar om jouw felbegeerde roze pasje te claimen, ;heb je echter nog een paar obstakels. Een daarvan is het slagen voor je theorie-examen. Je mag immers niet afrijden voordat je het examen hebt gehaald. Maar om dagenlang alle verkeersregels uit je hoofd te leren zie je net als veel andere automobilisten niet zitten. De oplossing? Een spoed theoriecursus voor je autorijbewijs bij 123Geslaagd.nl!

geslaagd

auto theorie

‘s Ochtends leren, ‘s middags slagen met spoedcursus theorie

In 1 ochtend je certificaat hebben en een stapje dichterbij je praktijkexamen? Dat kan met onze spoedcursus theorie. In plaats van dagenlang te leren ken je alle stof binnen een ochtend. Wij beginnen om 7 uur ‘s morgens met de examen dag en nemen alle examenstof door. De spoed theoriecursus is volledig gericht op het examen, hierdoor heb je binnen korte tijd genoeg kennis in huis om te slagen. Volledig klaargestoomd brengen wij jou ‘s middags naar het CBR, waar wij jouw examen al gereserveerd hebben.

100% slagingskans met onze spoed theorie cursus!

Wil je 100% kans om te slagen? Volg dan onze spoedcursus theorie. Wist je dat 93% van de cursisten van de spoed theoriecursus in één keer slaagt? Ook cursisten met faalangst, dyslexie of ADHD leggen het examen met behulp van onze spoedcursus goed af. Onze docenten zijn hierop goed ingespeeld en hebben genoeg ervaring om alle cursisten te helpen die moeite hebben met leren of het afleggen van een examen.

Wil jij ook je theorie-examen in één keer halen? Meld je dan aan voor de spoed theoriecursus van 123Geslaagd.nl! Wij verzorgen cursussen door heel Nederland op diverse locaties en data. Geef jouw voorkeur aan via het inschrijfformulier voor de spoedcursus autotheorie.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

Als je de Nederlandse taal goed beheerst en actief deelneemt aan de les, slaag je meestal op dezelfde dag. Hoewel we dit niet absoluut kunnen garanderen omdat we niet mee mogen tijdens het examen, helpen we je om de antwoorden te kennen door vergelijkbare vragen te oefenen tijdens de les. Als je door zenuwen het examen niet haalt, bieden we je de mogelijkheid om met een mooie korting een herkansing bij ons te doen.

Tijdens de cursus leggen we alles stap voor stap uit, van begin tot eind. Om je extra te ondersteunen, krijg je direct na aanmelding toegang tot onze online theorie, waar je kunt oefenen met examenvragen! Dit is al inbegrepen bij de dagcursus. Zo vergroot je aanzienlijk je kans om in één dag te slagen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.

Indien het CBR op loopafstand is, begeleidt de docent je te voet naar het CBR. Hier krijg je de kans om eventuele laatste vragen te stellen. Als het CBR niet op loopafstand is, regelen wij ruim op tijd een taxi naar het CBR. De taxi is inbegrepen bij de dagcursus!

We verzorgen lessen in 18 steden door heel Nederland. Onze leslocaties bevinden zich altijd in de nabijheid van het CBR en zijn goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Zodra we je examen hebben gereserveerd, ontvang je direct van ons het adres voor jouw cursus via e-mail.

Onze cursus is uitermate geschikt voor leerlingen met dyslexie. We zorgen ervoor dat zelfs de moeilijkste vragen, woorden en zinnen van het examen op een begrijpelijke manier worden uitgelegd. Na onze cursus weet je precies hoe je de examenvragen moet interpreteren, zelfs met dyslexie.

We hebben ervaren docenten die al geruime tijd werken met leerlingen die last hebben van faalangst. Onze lesmethode is buitengewoon effectief, zelfs voor degenen met faalangst. De docent begeleidt je zelfs naar het CBR, om eventuele laatste vragen te beantwoorden en om je zenuwen weg te nemen.

De meeste cursussen starten rond 06:45 uur. Tijdens de cursus zijn er uiteraard een aantal pauzes ingelast. De cursus eindigt doorgaans rond 14:00 uur. Direct na de cursus volgt je examen!