Theoriecursus in Breda

Auto theorie cursus en examen op dezelfde dag in Breda

Inclusief lunch en vervoer. Exclusief examen t.w.v. €33,-

Plan je cursus

Auto theoriecursus Breda, in 1 dag slagen

Wil jij ook binnen één dag slagen voor je auto theorie-examen in Breda? Met de theoriecursus van 123geslaagd.nl ben jij optimaal voorbereid om vliegensvlug jouw auto theoriecertificaat op zak te hebben! Door onze unieke lesmethode wordt het leren van de lesstof een stuk makkelijker. Binnen één dag word jij helemaal klaargestoomd voor het officiële theorie-examen. Meld je hier aan voor de auto theoriecursus van 123geslaagd.nl in Breda.

De cursus dag auto theorie

Kom goed uitgerust naar de cursusdag, we verwachten je namelijk vroeg! Om 7:00 uur in de ochtend beginnen wij met een korte introductie. Hierna starten wij direct met de theoriecursus. De gehele cursus duurt ongeveer 5 uur. Tussendoor is er ruimte voor pauzes, inclusief goed verzorgde lunch en drankjes (dit regelen wij!). Vervolgens brengen wij jou naar het CBR-examencentrum in Breda. Je plekje is al gereserveerd. Wij begeleiden jou tot aan het examenlokaal. Het examen duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Hierna ontvang je direct je uitslag. Je bent geslaagd wanneer je minimaal 13 vragen goed beantwoord hebt van het onderdeel gevaarherkenning. Bij het onderdeel verkeersinzicht en verkeersregels moet je minimaal 35 vragen goed beantwoorden. Geslaagd? Gefeliciteerd! Je theoriecertificaat is vanaf nu 1,5 jaar geldig.

Aanmelden theoriecursus Breda

Meld je direct via onze website aan voor jouw auto theoriecursus in Breda! Kies de gewenste datum en vul je gegevens in. Na jouw aanmelding gaan wij direct aan de slag. Je krijgt van ons een bevestigingsmail van je aanmelding met de volgende informatie:

– Adresgegevens cursuslocatie in Breda
– De tijden van de theoriecursus en het CBR-examen
– Betalingsmogelijkheden van de theoriecursus

Wij regelen de rest!
Dit wil zeggen dat wij jouw plekje bij het CBR-examen reserveren, het vervoer naar het CBR en een heerlijke lunch inclusief drankjes. Wanneer ga jij slagen voor je autotheorie in Breda?


Kies je cursus en meld je direct aan

DatumLocatiePlekken
Di 17-12-2019 (Alleen theoriecursus)Breda5 Inschrijven
Wo 18-12-2019 (Alleen theoriecursus)Breda5 Inschrijven
Di 24-12-2019 Kerstvakantie (Alleen theoriecursus)Breda5 Inschrijven
Ma 30-12-2019 KerstvakantieBreda5 Inschrijven
Di 31-12-2019 KerstvakantieBreda5 Inschrijven
Ma 6-1-2020Breda5 Inschrijven
Di 7-1-2020Breda5 Inschrijven
Ma 13-1-2020Breda5 Inschrijven
Di 14-1-2020Breda5 Inschrijven
Ma 20-1-2020Breda5 Inschrijven
Di 21-1-2020Breda5 Inschrijven
Ma 27-1-2020Breda5 Inschrijven
Di 28-1-2020Breda5 Inschrijven

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

De theoriecursus begint rond 07:00. Tijdens de cursus krijg je een aantal korte pauzes. Rond 12:30 uur vertrekken we naar het CBR om het theorie-examen af te leggen. Na het afleggen van het theorie-examen ben je klaar.

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail met een link naar onze lesstof. Neem deze goed door voordat je de theoriecursus aflegt.

Jazeker. Ook cursisten met dyslexie kunnen onze theoriecursus goed volgen. Wij zorgen ervoor dat de cursus goed te volgen is en bieden extra hulp waar nodig is.

De minimale leeftijd is 16 jaar voor het afleggen van je auto theorie-examen.

Op de dag van je theorie-examen moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Zonder een geldig legitimatiebewijs kan je helaas geen theorie-examen afleggen.

Het theorie examen wordt op dezelfde dag door ons gereserveerd na je aanmelding.

Ervaringen van onze cursisten

Op zoek naar een professionele theoriecursus? Lees ervaringen van onze cursisten.

Inschrijven