Fysieke cursus

Cursus op locatie in de buurt

Les van ervaren docent

Dezelfde dag CBR examen

150+ gratis online oefenvragen

Hoog slagingspercentage

Van € 179,-

€ 89,-

Inschrijven

Online leren

Theorie Plus

Online leren in eigen tempo

Toegang tot alle examens

Waar en wanneer jij wilt

Toegang tot 570 extra oefeningen

Van € 49,95

€ 29,95

Inschrijven

12.431 reviews

2.392 personen

Theoriecursus online

Op 123geslaagd.nl kun je gratis theorie examen oefenen voor de Auto, Motor en Bromfiets. Om zo snel mogelijk en natuurlijk in 1 keer te slagen heb je ook de theoretische kennis nodig. Dus zal je een theorieboek moeten kopen. Haal je theorie niet alleen om je rijbewijs aan te kunnen vragen maar vooral zodat je een goede kennis hebt en een uitstekende chauffeur wordt.

Toegang tot alle oefenmateriaal voor de autotheorie
123geslaagd.nl heeft een volledig eigen online leeromgeving, dit online module wordt elke dag nog uitgebreid met de nieuwste regelgeving en verkeerswetten. Op 123geslaagd kan je naast de online theoriecursus ook klassikale 1 daagse theoriecursussen volgen door heel Nederland.

570 oefenvragen

Eerst oefenen?
Natuurlijk! Kies je eigen categorie en start met oefenen.

Examens oefenen

Meerdere examens
In dezelfde opbouw als de CBR examens.

Slagingskans

75% meer kans
om te slagen door online te oefenen.

In 3 stappen eenvoudig slagen!

1

Oefen met tot 570 diverse oefenvragen!

De oefenvragen zijn gegroepeerd in categorieen. Hiermee oefen je vooral die onderdelen die jij lastig vindt.

2

Maak examens net als bij het CBR

In de online leeromgeving kan je tot wel 7 examens oefenen. Net zoals je echte CBR examen zijn de vragen in onderdelen onderverdeeld.

3

En slagen maar!

Slaag net als duizenden voor jou. Met de cursussen en de online leeromgeving van 123geslaagd slagen al jaren heel veel cursisten in 1 keer!

Oefen hier alvast zoals in onze online leeromgeving

Vraag

question-vraag
Goed geantwoord
Fout geantwoord

van

Onze leeromgeving heeft meer dan 300 oefenvragen en tot wel 7 examens

Jouw resultaten:

goed

fout

Fysieke cursus

Cursus op locatie in de buurt

Les van ervaren docent

Dezelfde dag CBR examen

150+ gratis online oefenvragen

Hoog slagingspercentage

Van € 179,-

€ 89,-

Inschrijven

Online leren

Theorie Plus

Online leren in eigen tempo

Toegang tot alle examens

Waar en wanneer jij wilt

Toegang tot 570 extra oefeningen

Van € 49,95

€ 29,95

Inschrijven

12.431 reviews

2.392 personen

auto theorie

Oefenen in eigen tempo

Via 123geslaagd.nl kan je lekker vanuit je stoel of bank thuis de online theoriecursus volgen. Onze gerichte theoriecursus online zorgt ervoor dat je alle stof opneemt en alle stof in je eigen tempo oefent. Je kan dus alle stof van het theorie-examen in je eigen tempo rustig oefenen. Dit zorgt ervoor dat de slagingspercentage aanzienlijk verhoogd.
De betere rijscholen in Nederland geven natuurlijk klassikaal theorieles, samen met deze site is het mogelijk om je optimaal voor te bereiden voor je theoriecertificaat. Wil jij weten hoe je een goede rijschool kunt vinden? Ook hier hebben we aan gedacht, en een hele rijschool database verzamelt met kwaliteitsrijscholen waaruit je kunt zoeken.

Minimum leeftijd theorie examen
Sinds kort is de minimum leeftijd voor het doen van het theorie examen bij het CBR voor het auto rijbewijs (B) verlaagd naar 16 jaar. Het theorie examen voor de bromfiets (AM) is verlaagd naar 15,5 jaar.

Geldigheid van je theorie examen
Sinds 1 november 2011 is de geldigheidsduur van je theorie examen aangepast. Je theoriecertificaat voor de auto en bromfiets zijn nu 1,5 jaar geldig in plaats van een jaar.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

Als je de Nederlandse taal goed beheerst en actief deelneemt aan de les, slaag je meestal op dezelfde dag. Hoewel we dit niet absoluut kunnen garanderen omdat we niet mee mogen tijdens het examen, helpen we je om de antwoorden te kennen door vergelijkbare vragen te oefenen tijdens de les. Als je door zenuwen het examen niet haalt, bieden we je de mogelijkheid om met een mooie korting een herkansing bij ons te doen.

Tijdens de cursus leggen we alles stap voor stap uit, van begin tot eind. Om je extra te ondersteunen, krijg je direct na aanmelding toegang tot onze online theorie, waar je kunt oefenen met examenvragen! Dit is al inbegrepen bij de dagcursus. Zo vergroot je aanzienlijk je kans om in één dag te slagen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.

Indien het CBR op loopafstand is, begeleidt de docent je te voet naar het CBR. Hier krijg je de kans om eventuele laatste vragen te stellen. Als het CBR niet op loopafstand is, regelen wij ruim op tijd een taxi naar het CBR. De taxi is inbegrepen bij de dagcursus!

We verzorgen lessen in 18 steden door heel Nederland. Onze leslocaties bevinden zich altijd in de nabijheid van het CBR en zijn goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Zodra we je examen hebben gereserveerd, ontvang je direct van ons het adres voor jouw cursus via e-mail.

Onze cursus is uitermate geschikt voor leerlingen met dyslexie. We zorgen ervoor dat zelfs de moeilijkste vragen, woorden en zinnen van het examen op een begrijpelijke manier worden uitgelegd. Na onze cursus weet je precies hoe je de examenvragen moet interpreteren, zelfs met dyslexie.

We hebben ervaren docenten die al geruime tijd werken met leerlingen die last hebben van faalangst. Onze lesmethode is buitengewoon effectief, zelfs voor degenen met faalangst. De docent begeleidt je zelfs naar het CBR, om eventuele laatste vragen te beantwoorden en om je zenuwen weg te nemen.

De meeste cursussen starten rond 06:45 uur. Tijdens de cursus zijn er uiteraard een aantal pauzes ingelast. De cursus eindigt doorgaans rond 14:00 uur. Direct na de cursus volgt je examen!