Leer op een verantwoorde en efficiënte manier en slaag in één keer voor je CBR auto theorie-examen.

46000+ cursisten gingen je voor

Meer dan 46000 leerlingen geslaagd via 123Geslaagd! Twijfel je? Kijk op onze Facebook pagina. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

google

Beoordelingen op Google

4,9 van 5 op basis van 4572 Google klantervaringen

facebook

Beoordelingen op Facebook

4,9 van 5 op basis van de mening van 2392 personen

Trustpilot

Beoordelingen op Trustpilot

4,9 van 5 op basis van de mening van 572 personen

Op 123geslaagd.nl kun je gratis theorie examen oefenen voor de Auto, Motor en Bromfiets. Om zo snel mogelijk en natuurlijk in 1 keer te slagen heb je ook de theoretische kennis nodig. Dus zal je een theorieboek moeten kopen. Haal je theorie niet alleen om je rijbewijs aan te kunnen vragen maar vooral zodat je een goede kennis hebt en een uitstekende chauffeur wordt.

Toegang tot alle oefenmateriaal voor de autotheorie
123geslaagd.nl heeft een volledig eigen videomodule ontwikkeld online, dit online module wordt elke dag nog uitgebreid met de nieuwste regelgeving en verkeerswetten. Op 123geslaagd kan je naast de online theoriecursus ook klassikale 1 daagse theoriecursussen volgen door heel Nederland.

auto theorie

Oefenen in eigen tempo

Via 123geslaagd.nl kan je lekker vanuit je stoel of bank thuis de online theoriecursus volgen. Onze gerichte theoriecursus online zorgt ervoor dat je alle stof opneemt en alle stof in je eigen tempo oefent. Je kan dus alle stof van het theorie-examen in je eigen tempo rustig oefenen. Dit zorgt ervoor dat de slagingspercentage aanzienlijk verhoogd.
De betere rijscholen in Nederland geven natuurlijk klassikaal theorieles, samen met deze site is het mogelijk om je optimaal voor te bereiden voor je theoriecertificaat. Wil jij weten hoe je een goede rijschool kunt vinden? Ook hier hebben we aan gedacht, en een hele rijschool database verzamelt met kwaliteitsrijscholen waaruit je kunt zoeken.

Minimum leeftijd theorie examen
Sinds kort is de minimum leeftijd voor het doen van het theorie examen bij het CBR voor het auto rijbewijs (B) verlaagd naar 16 jaar. Het theorie examen voor de bromfiets (AM) is verlaagd naar 15,5 jaar.

Geldigheid van je theorie examen
Sinds 1 november 2011 is de geldigheidsduur van je theorie examen aangepast. Je theoriecertificaat voor de auto en bromfiets zijn nu 1,5 jaar geldig in plaats van een jaar.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

De theoriecursus begint rond 07:00. Tijdens de cursus krijg je een aantal korte pauzes. Rond 12:30 uur vertrekken we naar het CBR om het theorie-examen af te leggen. Na het afleggen van het theorie-examen ben je klaar.

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail met een link naar onze lesstof. Neem deze goed door voordat je de theoriecursus volgt. Controleer altijd je spambox!

Jazeker. Ook cursisten met dyslexie kunnen onze theoriecursus goed volgen. Wij zorgen ervoor dat de cursus goed te volgen is en bieden extra hulp waar nodig is.

De minimale leeftijd is 16 jaar voor het afleggen van je auto theorie-examen.

Op de dag van je theorie-examen moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Zonder een geldig legitimatiebewijs kan je helaas geen theorie-examen afleggen.

Het theorie examen wordt door ons gereserveerd nadat er een machtiging is afgegeven door de leerling.

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Wij nemen zelf contact op voor een definitieve cursus en examen datum.