Ontdek onze mensen.

Joelle

Joelle

Joelle:

Joelle is bij 123Geslaagd een toonbeeld van klantgerichtheid. Met een onwankelbare inzet voor uitstekende klantenservice, staat ze altijd paraat om al je vragen en zorgen met betrekking tot je theoriecursus te beantwoorden. Haar toewijding aan de tevredenheid van elke leerling is onmiskenbaar, en ze begrijpt als geen ander het belang van heldere communicatie en het oplossen van problemen.

Patou:

Patou vervult de rol van een voortreffelijke cursusleider en heeft een opmerkelijk vermogen om leerlingen in één keer te laten slagen voor het theorie-examen bij het CBR. Met een diepgaand begrip van het leerproces en een sterke toewijding aan het succes van zijn leerlingen, heeft hij bewezen een waardevolle mentor en gids te zijn.

Patou

Patou

Aaron

Aaron

Aaron:

Aaron is niet alleen een uitstekende cursusleider, maar ook een buitengewoon sportief persoon. Zijn passie voor sport weerspiegelt zich in zijn benadering van lesgeven, wat een positieve invloed heeft op zijn leerlingen. Als het gaat om het behalen van het theorie-examen bij het CBR, kun je erop vertrouwen dat Aaron je in één keer laat slagen.

Melissa:

Melissa is een waardevol lid van ons klantenserviceteam bij 123Geslaagd. Als de eerste persoon die de telefoon beantwoordt, is zij het aanspreekpunt voor onze gewaardeerde leerlingen en speelt zij een cruciale rol in het verzekeren van een soepele en efficiënte communicatie. Haar toewijding aan uitmuntende klantenservice is duidelijk merkbaar en draagt in grote mate bij aan de positieve reputatie van ons bedrijf.

Melissa

Melissa

Mitchell

Mitchell

Mitchell:

Als cursusleider begrijpt Mitchell dat de theorie voor velen een uitdaging kan zijn. Hij benadert het leerproces met geduld en vastberadenheid, waarbij hij complexe concepten op een begrijpelijke en toegankelijke manier overbrengt. Zijn lessen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, en ze stimuleren leerlingen om hun volledige potentieel te benutten.

Vikash:

Vikash is een getalenteerde vormgever bij 123Geslaagd, waar hij een cruciale rol speelt in het creëren van visueel aantrekkelijke en informatieve materialen voor onze klanten. Zijn creatieve inzicht en vaardigheden in ontwerp dragen bij aan de algehele presentatie van ons bedrijf en de waarde die we aan onze klanten bieden. Wat Vikash extra bijzonder maakt, is zijn veelzijdigheid. Hij staat altijd klaar om te helpen bij de klantenservice wanneer dat nodig is. Dit maakt hem een waardevolle allrounder binnen ons team.

Vikash

Vikash

Alex

Alex

Alex:

Alex is een uitzonderlijke cursusleider die zijn expertise aanbiedt in de bruisende regio Randstad. Zijn indrukwekkende reputatie als toegewijde instructeur die leerlingen in één keer laat slagen voor het theorie-examen bij het CBR is meer dan verdiend. Met zijn diepgaande kennis van autotheorie en zijn passie voor lesgeven, biedt Alex een onderwijservaring die inspirerend en effectief is. Hij begrijpt de uitdagingen waarmee leerlingen worden geconfronteerd bij het behalen van het theorie-examen en benadert dit met geduld, helderheid en vastberadenheid.

Linsey:

Linsey is een waardevol lid van ons klantenserviceteam bij 123Geslaagd. In haar rol als telefoniste speelt zij een centrale rol in het directe contact met onze klanten. Haar toewijding aan uitmuntende klantenservice draagt aanzienlijk bij aan de algemene positieve ervaring van onze klanten. Met Linsey aan boord is onze klantenservice absoluut top. Als de stem aan de andere kant van de lijn, begroet zij klanten met vriendelijkheid en professionaliteit, en staat zij altijd klaar om vragen te beantwoorden en zorgen weg te nemen.

Linsey

Linsey

Marko

Marko

Marko:

Marko is een buitengewone cursusleider die zijn deskundigheid inzet in de bruisende Randstad. Zijn bewezen staat van dienst in het begeleiden van leerlingen naar een succesvolle afronding van het theorie-examen bij het CBR is indrukwekkend. Met zijn diepgaande kennis van autotheorie en een gepassioneerde aanpak van lesgeven, biedt Marko een educatieve ervaring die niet alleen informatief, maar ook inspirerend is. Hij begrijpt de uitdagingen die het theorie-examen met zich meebrengt en benadert dit met geduld, helderheid en vastberadenheid.

Tim:

Tim is niet alleen een instructeur, maar ook een mentor. Hij past zijn lesmethoden aan de individuele behoeften van zijn leerlingen aan en biedt altijd een luisterend oor voor vragen en zorgen. Zijn doel is niet alleen om kennis over te dragen, maar ook om het zelfvertrouwen van zijn leerlingen te vergroten, wat van onschatbare waarde is voor hun succes. Dankzij Tim's toewijding en deskundigheid, hebben veel leerlingen met trots hun theorie-examen bij het CBR in slechts één poging afgelegd.

Tim

Tim

Matthijs

Matthijs

Matthijs:

Matthijs is een onmisbare kracht als cursusleider bij 123Geslaagd. Met zijn langdurige toewijding aan ons team en zijn ongeëvenaarde talent voor het begeleiden van leerlingen, heeft hij een solide reputatie opgebouwd als de persoon die je in één keer laat slagen voor het theorie-examen bij het CBR. Als een vaste waarde binnen ons team heeft Matthijs zich bewezen als een betrouwbare en deskundige instructeur. Hij beschikt over een diepgaande kennis van autotheorie en combineert dit met een doordachte en geduldige benadering van lesgeven. Hij begrijpt dat het behalen van het theorie-examen een uitdaging kan zijn en staat klaar om leerlingen te begeleiden met duidelijkheid en vastberadenheid.

Emily:

Emily is een gewaardeerd lid van ons klantenserviceteam bij 123Geslaagd. Als de stem aan de andere kant van de lijn, speelt zij een cruciale rol in het eerste contact met onze leerlingen. Haar toewijding aan uitmuntende klantenservice draagt in hoge mate bij aan de positieve ervaring die onze leerlingen bij ons hebben. Met Emily aan boord is onze klantenservice absoluut top. Ze verwelkomt leerlingen altijd met vriendelijkheid en professionaliteit en staat klaar om vragen te beantwoorden en zorgen weg te nemen. Haar vermogen om snel en efficiënt te reageren op de behoeften van leerlingen zorgt ervoor dat zij de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

Emily

Emily

Avtar

Avtar

Avtar:

Als marketing specialist heeft Avtar een scherp oog voor de behoeften van onze leerlingen en de markttrends. Zijn vermogen om effectieve marketingcampagnes te ontwikkelen en uit te voeren, heeft een positieve impact op ons bedrijf en de tevredenheid van onze leerlingen. Hij begrijpt het belang van het bouwen van sterke relaties en het leveren van waarde. Bovendien, als de persoon verantwoordelijk voor ICT-werkzaamheden, zorgt Avtar ervoor dat onze technologische infrastructuur soepel en efficiënt functioneert. Zijn expertise op het gebied van informatietechnologie is van onschatbare waarde om ervoor te zorgen dat onze interne processen gestroomlijnd zijn en onze leerlingen altijd betrouwbaar worden bediend.

Rens:

Wat Rens bijzonder maakt, is zijn vermogen om les te geven op maat. Hij past zijn lesmethoden aan de individuele behoeften van zijn leerlingen aan en biedt altijd een luisterend oor voor vragen en zorgen. Zijn doel gaat verder dan alleen kennisoverdracht; hij streeft ernaar om het zelfvertrouwen van zijn leerlingen te vergroten, wat van onschatbare waarde is voor hun succes. Dankzij Rens' expertise en toewijding hebben velen met trots hun theorie-examen bij het CBR in één poging afgelegd. Hij is een waardevolle bron voor iedereen die streeft naar succes in dit belangrijke examen en een solide start op de weg naar rijvaardigheid.

Rens

Rens

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

Als je de Nederlandse taal goed beheerst en actief deelneemt aan de les, slaag je meestal op dezelfde dag. Hoewel we dit niet absoluut kunnen garanderen omdat we niet mee mogen tijdens het examen, helpen we je om de antwoorden te kennen door vergelijkbare vragen te oefenen tijdens de les. Als je door zenuwen het examen niet haalt, bieden we je de mogelijkheid om met een mooie korting een herkansing bij ons te doen.

Tijdens de cursus leggen we alles stap voor stap uit, van begin tot eind. Om je extra te ondersteunen, krijg je direct na aanmelding toegang tot onze online theorie, waar je kunt oefenen met examenvragen! Dit is al inbegrepen bij de dagcursus. Zo vergroot je aanzienlijk je kans om in één dag te slagen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.

Indien het CBR op loopafstand is, begeleidt de docent je te voet naar het CBR. Hier krijg je de kans om eventuele laatste vragen te stellen. Als het CBR niet op loopafstand is, regelen wij ruim op tijd een taxi naar het CBR. De taxi is inbegrepen bij de dagcursus!

We verzorgen lessen in 18 steden door heel Nederland. Onze leslocaties bevinden zich altijd in de nabijheid van het CBR en zijn goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Zodra we je examen hebben gereserveerd, ontvang je direct van ons het adres voor jouw cursus via e-mail.

Onze cursus is uitermate geschikt voor leerlingen met dyslexie. We zorgen ervoor dat zelfs de moeilijkste vragen, woorden en zinnen van het examen op een begrijpelijke manier worden uitgelegd. Na onze cursus weet je precies hoe je de examenvragen moet interpreteren, zelfs met dyslexie.

We hebben ervaren docenten die al geruime tijd werken met leerlingen die last hebben van faalangst. Onze lesmethode is buitengewoon effectief, zelfs voor degenen met faalangst. De docent begeleidt je zelfs naar het CBR, om eventuele laatste vragen te beantwoorden en om je zenuwen weg te nemen.

De meeste cursussen starten rond 06:45 uur. Tijdens de cursus zijn er uiteraard een aantal pauzes ingelast. De cursus eindigt doorgaans rond 14:00 uur. Direct na de cursus volgt je examen!