Hoogste slagingspercentage

*Exclusief Cbr-examenkosten

Auto theorie oefenen

12.431 reviews

2.392 personen

Binnen één dag geslaagd voor je auto-, motor- of scootertheorie.

Binnen 1 dag geslaagd voor je theorie!

Hoogste slagingspercentage

Duizenden tevreden cursisten

Online leeromgeving

*

Kies je cursus

Binnen één dag geslaagd voor je auto-, motor- of scootertheorie.

* Exclusief CBR examenkosten

Zoek je naar een goede opleider die je helpt met de auto theorie oefenen? Een professional bij wie het mogelijk is alle benodigde theorie al binnen 1 dag onder de knie te krijgen? Dan ben je bij 123Geslaagd aan het juiste adres. Met 46.000 tevreden cursisten die jou al zijn voorgegaan, zijn wij dé opleider bij jou in de buurt.

Profiteer van hoogste slagingspercentage

Kun je niet wachten om je autorijbewijs in de pocket te hebben, maar staat het leren voor het theorie-examen je in de weg? Dan ben je niet de enige. Voor veel mensen is het behalen van het theoriepapiertje lastig, omdat ze moeite hebben met leren uit boeken, niet weten waar te beginnen, discipline missen en/of onzekerheid een rol speelt. De recente landelijke slagingscijfers laten dit ook zien. Hieruit blijkt dat maar 35% van de theorie-examen kandidaten slaagt.

Zakt de moed je al in de schoenen? Dat is niet nodig, dankzij 123Geslaagd. Ons slagingspercentage spreekt boekdelen, met een prachtige 85%. Wil jij dus de auto theorie oefenen op de meest effectieve manier, dan kun je niet om ons heen.

Auto theorie oefenen

Wat wij anders doen dan anderen

Bij 123Geslaagd maken we de auto theorie oefenen makkelijker dan ooit. In plaats van er een zelfstudie aan te wijden of wekenlang een cursus bij te moeten wonen, hoef je bij ons slechts 1 dag in je agenda vrij te houden. Zo lang duurt de cursusdag namelijk standaard.

Het gaat hier om een interactieve theoriecursus, dus vrij van saaie en langdradige stof waarvoor het aanschaffen van boeken vereist is. Alles wat je moet weten wordt overgedragen door professionele docenten die hun kennis, ervaring en het gebruik van kwalitatief beeldmateriaal inzetten om jou volledig bij te spijkeren.

Thuis de auto theorie alvast oefenen is handig, maar niet noodzakelijk. Ook krijg je geen huiswerk mee. Diezelfde dag ben je namelijk al klaar voor het examen.

Zo ziet de dag eruit

De dag start al lekker op tijd. Vroeg uit de veren gaan is daarom belangrijk. Daar staat echter wel een zinvolle dag tegenover, met een grote kans dat je aan het einde ervan al je theoriepapiertje binnen hebt. Om het jezelf zo gemakkelijk mogelijk te maken, is het slim een fijne dosis motivatie mee te nemen en uitgerust op de locatie te verschijnen. Een voedzaam ontbijt achter de kiezen hebben is tevens aan te bevelen, zodat je goed in staat bent de stof in je op te nemen.

Nadat je je slechts een half dagje in klassikaal verband hebt gestort op de theorie ben je er alweer helemaal klaar voor om op te gaan voor het examen. Vanuit 123Geslaagd brengen wij je eigenhandig naar de CBR-locatie toe, om je zo nog meer te ontzorgen.

Direct auto theorie oefenen

Klinkt jou dit alles perfect in de oren en is het precies wat jij nodig hebt, schrijf je dan vandaag nog in voor de theoriecursus bij jou in de buurt. Wij sturen je dan direct een link naar de lesstof, zodat je vast de auto theorie oefenen kunt.

Mail, app of bel ons bij vragen. Ons team staat graag voor je klaar.

Direct auto theorie oefenen

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

Als je de Nederlandse taal goed beheerst en actief deelneemt aan de les, slaag je meestal op dezelfde dag. Hoewel we dit niet absoluut kunnen garanderen omdat we niet mee mogen tijdens het examen, helpen we je om de antwoorden te kennen door vergelijkbare vragen te oefenen tijdens de les. Als je door zenuwen het examen niet haalt, bieden we je de mogelijkheid om met een mooie korting een herkansing bij ons te doen.

Tijdens de cursus leggen we alles stap voor stap uit, van begin tot eind. Om je extra te ondersteunen, krijg je direct na aanmelding toegang tot onze online theorie, waar je kunt oefenen met examenvragen! Dit is al inbegrepen bij de dagcursus. Zo vergroot je aanzienlijk je kans om in één dag te slagen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.

Indien het CBR op loopafstand is, begeleidt de docent je te voet naar het CBR. Hier krijg je de kans om eventuele laatste vragen te stellen. Als het CBR niet op loopafstand is, regelen wij ruim op tijd een taxi naar het CBR. De taxi is inbegrepen bij de dagcursus!

We verzorgen lessen in 18 steden door heel Nederland. Onze leslocaties bevinden zich altijd in de nabijheid van het CBR en zijn goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Zodra we je examen hebben gereserveerd, ontvang je direct van ons het adres voor jouw cursus via e-mail.

Onze cursus is uitermate geschikt voor leerlingen met dyslexie. We zorgen ervoor dat zelfs de moeilijkste vragen, woorden en zinnen van het examen op een begrijpelijke manier worden uitgelegd. Na onze cursus weet je precies hoe je de examenvragen moet interpreteren, zelfs met dyslexie.

We hebben ervaren docenten die al geruime tijd werken met leerlingen die last hebben van faalangst. Onze lesmethode is buitengewoon effectief, zelfs voor degenen met faalangst. De docent begeleidt je zelfs naar het CBR, om eventuele laatste vragen te beantwoorden en om je zenuwen weg te nemen.

De meeste cursussen starten rond 06:45 uur. Tijdens de cursus zijn er uiteraard een aantal pauzes ingelast. De cursus eindigt doorgaans rond 14:00 uur. Direct na de cursus volgt je examen!