Leer op een verantwoorde en efficiënte manier en slaag in één keer voor je CBR auto theorie-examen.

46000+ cursisten gingen je voor

Meer dan 46000 leerlingen geslaagd via 123Geslaagd! Twijfel je? Kijk op onze Facebook pagina. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

google

Beoordelingen op Google

4,9 van 5 op basis van 4572 Google klantervaringen

facebook

Beoordelingen op Facebook

4,9 van 5 op basis van de mening van 2392 personen

Trustpilot

Beoordelingen op Trustpilot

4,9 van 5 op basis van de mening van 572 personen

Zoek je naar een goede opleider die je helpt met de auto theorie oefenen? Een professional bij wie het mogelijk is alle benodigde theorie al binnen 1 dag onder de knie te krijgen? Dan ben je bij 123Geslaagd aan het juiste adres. Met een 100% slagingskans en 46.000 tevreden cursisten die jou al zijn voorgegaan, zijn wij dé opleider bij jou in de buurt.

Profiteer van hoogste slagingspercentage

Kun je niet wachten om je autorijbewijs in de pocket te hebben, maar staat het leren voor het theorie-examen je in de weg? Dan ben je niet de enige. Voor veel mensen is het behalen van het theoriepapiertje lastig, omdat ze moeite hebben met leren uit boeken, niet weten waar te beginnen, discipline missen en/of onzekerheid een rol speelt. De recente landelijke slagingscijfers laten dit ook zien. Hieruit blijkt dat maar 35% van de theorie-examen kandidaten slaagt.

Zakt de moed je al in de schoenen? Dat is niet nodig, dankzij 123Geslaagd. Ons slagingspercentage spreekt boekdelen, met een prachtige 85%. Wil jij dus de auto theorie oefenen op de meest effectieve manier, dan kun je niet om ons heen.

Auto theorie oefenen

Wat wij anders doen dan anderen

Bij 123Geslaagd maken we de auto theorie oefenen makkelijker dan ooit. In plaats van er een zelfstudie aan te wijden of wekenlang een cursus bij te moeten wonen, hoef je bij ons slechts 1 dag in je agenda vrij te houden. Zo lang duurt de cursusdag namelijk standaard.

Het gaat hier om een interactieve theoriecursus, dus vrij van saaie en langdradige stof waarvoor het aanschaffen van boeken vereist is. Alles wat je moet weten wordt overgedragen door professionele docenten die hun kennis, ervaring en het gebruik van kwalitatief beeldmateriaal inzetten om jou volledig bij te spijkeren.

Thuis de auto theorie alvast oefenen is handig, maar niet noodzakelijk. Ook krijg je geen huiswerk mee. Diezelfde dag ben je namelijk al klaar voor het examen.

Zo ziet de dag eruit

De dag start al lekker op tijd. Vroeg uit de veren gaan is daarom belangrijk. Daar staat echter wel een zinvolle dag tegenover, met een grote kans dat je aan het einde ervan al je theoriepapiertje binnen hebt. Om het jezelf zo gemakkelijk mogelijk te maken, is het slim een fijne dosis motivatie mee te nemen en uitgerust op de locatie te verschijnen. Een voedzaam ontbijt achter de kiezen hebben is tevens aan te bevelen, zodat je goed in staat bent de stof in je op te nemen.

Nadat je je slechts een half dagje in klassikaal verband hebt gestort op de theorie ben je er alweer helemaal klaar voor om op te gaan voor het examen. Vanuit 123Geslaagd brengen wij je eigenhandig naar de CBR-locatie toe, om je zo nog meer te ontzorgen.

Direct auto theorie oefenen

Klinkt jou dit alles perfect in de oren en is het precies wat jij nodig hebt, schrijf je dan vandaag nog in voor de theoriecursus bij jou in de buurt. Wij sturen je dan direct een link naar de lesstof, zodat je vast de auto theorie oefenen kunt.

Mail, app of bel ons bij vragen. Ons team staat graag voor je klaar.

Direct auto theorie oefenen

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

De theoriecursus begint rond 07:00. Tijdens de cursus krijg je een aantal korte pauzes. Rond 12:30 uur vertrekken we naar het CBR om het theorie-examen af te leggen. Na het afleggen van het theorie-examen ben je klaar.

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail met een link naar onze lesstof. Neem deze goed door voordat je de theoriecursus volgt. Controleer altijd je spambox!

Jazeker. Ook cursisten met dyslexie kunnen onze theoriecursus goed volgen. Wij zorgen ervoor dat de cursus goed te volgen is en bieden extra hulp waar nodig is.

De minimale leeftijd is 16 jaar voor het afleggen van je auto theorie-examen.

Op de dag van je theorie-examen moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Zonder een geldig legitimatiebewijs kan je helaas geen theorie-examen afleggen.

Het theorie examen wordt door ons gereserveerd nadat er een machtiging is afgegeven door de leerling.

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Wij nemen zelf contact op voor een definitieve cursus en examen datum.