Hoogste slagingspercentage

*Exclusief Cbr-examenkosten

Motor theoriecursus Amsterdam

12.431 reviews

2.392 personen

Binnen één dag geslaagd voor je auto-, motor- of scootertheorie.

Binnen 1 dag geslaagd voor je theorie!

Hoogste slagingspercentage

Duizenden tevreden cursisten

Online leeromgeving

*

Kies je cursus

Binnen één dag geslaagd voor je auto-, motor- of scootertheorie.

* Exclusief CBR examenkosten

Hoogste slagingspercentage

In heel Nederland

123geslaagd.nl

85%

Overige theorie-opleiders

61%
53%
51%

CBR gemiddelde

47%
google

Beoordelingen op Google

4,9 van 5 op basis van 12.431 Google klantervaringen

facebook

Beoordelingen op Facebook

4,9 van 5 op basis van de mening van 2392 personen


Haal je Motor Theorie in Slechts Eén Dag bij 123 Geslaagd in Amsterdam!

Ben je op zoek naar een snelle en effectieve manier om je motor theorie-examen te behalen? Zoek niet verder! Bij 123 Geslaagd in Amsterdam bieden we eendaagse motor theoriecursussen aan die speciaal zijn ontworpen om je te helpen binnen één dag te slagen.

Waarom Kiezen voor 123 Geslaagd?

1. Bewezen Succes

Onze eendaagse motor theoriecursussen hebben zich keer op keer bewezen als een succesvolle manier om snel je motor theorie-examen te halen. Onze instructeurs zijn experts in hun vakgebied en zorgen ervoor dat je alle benodigde kennis en vaardigheden opdoet.

2. Efficiënt Leren

Onze cursussen zijn ontworpen met jouw drukke schema in gedachten. We concentreren ons op de belangrijkste concepten en onderwerpen, zodat je de meest relevante informatie leert en je kostbare tijd niet verspilt aan onnodige details.

Interactief en Engagerend

Bij 123 Geslaagd geloven we in interactief leren. Onze cursussen zijn boeiend en houden je betrokken bij het leerproces. We moedigen vragen stellen aan en zorgen ervoor dat je begrijpt wat je leert.

Hoe Werkt het?

Het behalen van je motor theorie bij 123 Geslaagd is eenvoudig:

  1. Inschrijven: Meld je aan voor onze eendaagse cursus in Amsterdam.
  2. De Cursusdag: Kom naar onze locatie op de afgesproken dag en tijd. Onze instructeurs zullen je begeleiden bij het begrijpen van de motor theorie.
  3. Voorbereiding op het Examen: We bereiden je grondig voor op het officiële motor theorie-examen.
  4. Succesvol Examen: Met de kennis die je hebt opgedaan tijdens onze cursus, ben je klaar om met vertrouwen je motor theorie-examen af te leggen.

Bespaar Tijd en Energie

Waarom maandenlang studeren als je in slechts één dag kunt slagen? Kies voor 123 Geslaagd in Amsterdam en behaal snel je motor theoriecertificaat.

Aarzel niet langer en schrijf je vandaag nog in voor onze eendaagse motor theoriecursus! Neem contact met ons op voor meer informatie of om je plaats te reserveren.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

Als je de Nederlandse taal goed beheerst en actief deelneemt aan de les, slaag je meestal op dezelfde dag. Hoewel we dit niet absoluut kunnen garanderen omdat we niet mee mogen tijdens het examen, helpen we je om de antwoorden te kennen door vergelijkbare vragen te oefenen tijdens de les. Als je door zenuwen het examen niet haalt, bieden we je de mogelijkheid om met een mooie korting een herkansing bij ons te doen.

Tijdens de cursus leggen we alles stap voor stap uit, van begin tot eind. Om je extra te ondersteunen, krijg je direct na aanmelding toegang tot onze online theorie, waar je kunt oefenen met examenvragen! Dit is al inbegrepen bij de dagcursus. Zo vergroot je aanzienlijk je kans om in één dag te slagen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.

Indien het CBR op loopafstand is, begeleidt de docent je te voet naar het CBR. Hier krijg je de kans om eventuele laatste vragen te stellen. Als het CBR niet op loopafstand is, regelen wij ruim op tijd een taxi naar het CBR. De taxi is inbegrepen bij de dagcursus!

We verzorgen lessen in 18 steden door heel Nederland. Onze leslocaties bevinden zich altijd in de nabijheid van het CBR en zijn goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Zodra we je examen hebben gereserveerd, ontvang je direct van ons het adres voor jouw cursus via e-mail.

Onze cursus is uitermate geschikt voor leerlingen met dyslexie. We zorgen ervoor dat zelfs de moeilijkste vragen, woorden en zinnen van het examen op een begrijpelijke manier worden uitgelegd. Na onze cursus weet je precies hoe je de examenvragen moet interpreteren, zelfs met dyslexie.

We hebben ervaren docenten die al geruime tijd werken met leerlingen die last hebben van faalangst. Onze lesmethode is buitengewoon effectief, zelfs voor degenen met faalangst. De docent begeleidt je zelfs naar het CBR, om eventuele laatste vragen te beantwoorden en om je zenuwen weg te nemen.

De meeste cursussen starten rond 06:45 uur. Tijdens de cursus zijn er uiteraard een aantal pauzes ingelast. De cursus eindigt doorgaans rond 14:00 uur. Direct na de cursus volgt je examen!