Hoogste slagingspercentage

*Exclusief Cbr-examenkosten

Scooter theoriecursus in 1 dag

12.431 reviews

2.392 personen

Binnen één dag geslaagd voor je auto-, motor- of scootertheorie.

Binnen 1 dag geslaagd voor je theorie!

Hoogste slagingspercentage

Duizenden tevreden cursisten

Online leeromgeving

*

Kies je cursus

Binnen één dag geslaagd voor je auto-, motor- of scootertheorie.

* Exclusief CBR examenkosten

De scooter theoriecursus bij 123geslaagd is een eendaagse ervaring. ’s Ochtends krijg je les en ’s middags doe je het examen bij het CBR. Alles wordt voor je geregeld: lesmateriaal, oefenexamens en zelfs het vervoer naar het CBR. Onze focus ligt voor de volle 100% op het CBR-examen. We gebruiken exact dezelfde vragen en verkeerssituaties, waardoor je precies leert wat je moet weten en de stof goed blijft hangen. Onze docenten zorgen ervoor dat lastige vragen en complexe situaties goed blijven hangen.

De scooter theoriecursus wordt op maar liefst 18 locaties in Nederland gegeven. Vanaf 15.5 jaar kun je deelnemen. Bij inschrijving zie je direct waar en wanneer de cursus beschikbaar is. Geen wachttijden, en je kunt zelfs direct een plek reserveren voor het CBR scooter theorie-examen. Heb je al een plek gereserveerd voor het examen? Geen zorgen, je kunt nog steeds deelnemen aan onze les. De kosten voor de scooter theorieles bedragen 89 euro, en het CBR-examen kost 48 euro.

Na je inschrijving sturen we je een bevestigingsmail met alle benodigde informatie, zoals locatie, tijdstip en een checklist van wat je moet meenemen. Ook krijg je exclusieve toegang tot onze online leeromgeving. Hier kun je vooraf alvast de scooter theorie doornemen: leer de regels, verkeersborden en diverse verkeerssituaties. Hoewel het niet verplicht is, vergroot dit aanzienlijk je kans op succes. Test je kennis van verkeersborden of oefen met echte CBR scooter theorie-examens! Tijdens de theorieles staan we klaar om al je vragen te beantwoorden.

Alle benodigde informatie vind je in de bevestigingsmail die we eerder stuurden. Het is essentieel om je identiteitsbewijs mee te nemen, aangezien je zonder een geldig paspoort of ID-kaart geen examen kunt afleggen. We verwachten je vaak vroeg op de cursuslocatie. Na een korte kennismaking duiken we direct in de lesstof. Onze docenten leren je exact wat je moet weten, met begrijpelijke taal en slimme methoden om lastige regels duidelijk te maken. Ze delen handige trucjes om belangrijke informatie te onthouden. Tijdens de les is er genoeg gelegenheid voor al je vragen. Vergeet niet wat eten en drinken mee te nemen, aangezien we regelmatig pauzes inlassen.

Waarom kies je voor 123geslaagd?

Kies voor 123geslaagd als je een doelgerichte cursus wilt met een hoog slagingskans voor je scooter theorie-examen. Ontmoet geweldige docenten die niet alleen deskundig zijn maar ook een dosis humor met zich meebrengen. Ze spreken jouw taal en hebben uitgebreide ervaring. Onze docenten zijn bekwaam in het omgaan met faalangst, concentratieproblemen, dyslexie en diverse leeruitdagingen. Nog niet helemaal zeker over inschrijven? Neem een kijkje naar onze beoordelingen op Facebook of Google voor extra geruststelling!

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

Als je de Nederlandse taal goed beheerst en actief deelneemt aan de les, slaag je meestal op dezelfde dag. Hoewel we dit niet absoluut kunnen garanderen omdat we niet mee mogen tijdens het examen, helpen we je om de antwoorden te kennen door vergelijkbare vragen te oefenen tijdens de les. Als je door zenuwen het examen niet haalt, bieden we je de mogelijkheid om met een mooie korting een herkansing bij ons te doen.

Tijdens de cursus leggen we alles stap voor stap uit, van begin tot eind. Om je extra te ondersteunen, krijg je direct na aanmelding toegang tot onze online theorie, waar je kunt oefenen met examenvragen! Dit is al inbegrepen bij de dagcursus. Zo vergroot je aanzienlijk je kans om in één dag te slagen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.

Indien het CBR op loopafstand is, begeleidt de docent je te voet naar het CBR. Hier krijg je de kans om eventuele laatste vragen te stellen. Als het CBR niet op loopafstand is, regelen wij ruim op tijd een taxi naar het CBR. De taxi is inbegrepen bij de dagcursus!

We verzorgen lessen in 18 steden door heel Nederland. Onze leslocaties bevinden zich altijd in de nabijheid van het CBR en zijn goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Zodra we je examen hebben gereserveerd, ontvang je direct van ons het adres voor jouw cursus via e-mail.

Onze cursus is uitermate geschikt voor leerlingen met dyslexie. We zorgen ervoor dat zelfs de moeilijkste vragen, woorden en zinnen van het examen op een begrijpelijke manier worden uitgelegd. Na onze cursus weet je precies hoe je de examenvragen moet interpreteren, zelfs met dyslexie.

We hebben ervaren docenten die al geruime tijd werken met leerlingen die last hebben van faalangst. Onze lesmethode is buitengewoon effectief, zelfs voor degenen met faalangst. De docent begeleidt je zelfs naar het CBR, om eventuele laatste vragen te beantwoorden en om je zenuwen weg te nemen.

De meeste cursussen starten rond 06:45 uur. Tijdens de cursus zijn er uiteraard een aantal pauzes ingelast. De cursus eindigt doorgaans rond 14:00 uur. Direct na de cursus volgt je examen!