Wat doe je op een theoriecursus dag?

Hoe kan ik mij inschrijven en hoe ziet zo’n dag eruit? Hieronder bespreken wij de meest gestelde vragen.

De eerste stap is om je aan te melden via het inschrijfformulier van 123Geslaagd.nl. Kies daarna de gewenste datum en locatie voor jouw cursusdag. Na het inschrijven ontvang je direct een bevestigingsmail. Hierin kun je de gegevens van je reservering terugvinden. In de bevestigingsmail ontvang je ook voor de dagcursus auto theorie een aantal oefeningen om je optimaal voor te bereiden. Daarnaast krijg je alle informatie over de dag zelf, op welke locatie de cursus wordt gehouden en hoe laat deze zal starten. Jouw plek voor het theorie examen bij het CBR (inclusief vervoer) regelen wij.

De cursus dag begint meestal rond 07.00 uur en de cursusleiders geven tot 12.00 – 13.00 uur les. Dit kan per groep en locatie variëren. Na de cursus worden de cursisten naar het CBR gebracht. Natuurlijk is er tussendoor tijd voor een lunch. Nu is het moment van de waarheid aangebroken, het is tijd voor jouw auto theorie-examen! Wij weten vrijwel zeker dat jij het haalt. Ben je enthousiast geworden of heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

google

Beoordelingen op Google

4,9 van 5 op basis van 3500 Google klantervaringen

facebook

Beoordelingen op Facebook

4,9 van 5 op basis van de mening van 2392 personen

Trustpilot

Beoordelingen op Trustpilot

4,9 van 5 op basis van de mening van 376 personen

Theoriecursus in 1 dag

Theorieles en CBR examen op dezelfde dag, dat kan bij 123geslaagd.nl! 100% examengericht!

Inschrijven

Inclusief vervoer.

📚

Lastig examen

Kandidaten zakken massaal voor het vernieuwde auto theorie-examen. Uit cijfers blijkt dat slechts 35% van alle deelnemers het theorie-examen met succes afrond. Nog nooit lag dit zo laag.

100% examengericht

Iedereen kan slagen voor het auto theorie examen met onze unieke lesmethode! Heb je faalangst, dyslexie of ADHD? Wees gerust. Onze professionele docenten bereiden jou optimaal voor op jouw CBR theorie examen. Het felbegeerde roze papiertje en praktijkexamen komen ineens een stuk dichterbij. Wij zien je graag slagen, want dat is onze passie en motivatie!

👩‍🎓

De meeste van onze cursisten halen het examen de allereerste keer!

De moeilijke CBR auto theorie heb je bij 123Geslaagd binnen één dag onder de knie!

De professionele docenten van 123Geslaagd leren jou aan de hand van ezelsbruggetjes en voorbeelden uit het alledaagse leven de lesstof begrijpelijk te maken. Deze simpele maar effectieve manier zorgt ervoor dat alles net iets makkelijker te onthouden is. De theoriecursus is volledig examengericht. Wij bereiden jou 100% voor met de do's and don’ts over de strikvragen bij het CBR auto theorie examen. Je kan bijna niet falen!


Waarom 123Geslaagd.nl?

Auto theorie examen maar moeite met leren? Geen stress!

Slaag gegarandeerd voor je autotheorie met onze dagcursus auto theorie! Hoe? Onze dagcursus auto theorie is met behulp van rij instructeurs zodanig ontwikkeld dat deze 100% aansluit op het CBR theorie examen. Probleemloos slagen voor je examen ligt hierdoor binnen handbereik!

100% examengericht slagen!

46.000+ cursisten geslaagd voor het theorie examen!

Slagen in één dag

Niet urenlang blokken, maar binnen een half dagje heb jij je auto theorie gehaald!

Locaties & Data

De dagcursus auto theorie wordt in het hele land gegeven. Bekijk de cursus data voor alle locaties en beschikbare data.

Geen lesmateriaal

Onnodig duur lesmateriaal zoals boeken en cd-roms zijn niet nodig. In plaats daarvan krijg jij een kwalitatief hoge 100% examengerichte training om de auto theorie te leren.

Waarom 123geslaagd

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

De theoriecursus begint rond 07:00. Tijdens de cursus krijg je een aantal korte pauzes. Rond 12:30 uur vertrekken we naar het CBR om het theorie-examen af te leggen. Na het afleggen van het theorie-examen ben je klaar.

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail met een link naar onze lesstof. Neem deze goed door voordat je de theoriecursus volgt. Controleer altijd je spambox!

Jazeker. Ook cursisten met dyslexie kunnen onze theoriecursus goed volgen. Wij zorgen ervoor dat de cursus goed te volgen is en bieden extra hulp waar nodig is.

De minimale leeftijd is 16 jaar voor het afleggen van je auto theorie-examen.

Op de dag van je theorie-examen moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Zonder een geldig legitimatiebewijs kan je helaas geen theorie-examen afleggen.

Het theorie examen wordt door ons gereserveerd nadat er een machtiging is afgegeven door de leerling.

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Wij nemen zelf contact op voor een definitieve cursus en examen datum.