Hoogste slagingspercentage

*Exclusief Cbr-examenkosten

Theoriecursus

12.431 reviews

2.392 personen

Binnen één dag geslaagd voor je auto-, motor- of scootertheorie.

Binnen 1 dag geslaagd voor je theorie!

Hoogste slagingspercentage

Duizenden tevreden cursisten

Online leeromgeving

*

Kies je cursus

Binnen één dag geslaagd voor je auto-, motor- of scootertheorie.

* Exclusief CBR examenkosten

Hoogste slagingspercentage

In heel Nederland

123geslaagd.nl

85%

Overige theorie-opleiders

61%
53%
51%

CBR gemiddelde

47%
google

Beoordelingen op Google

4,9 van 5 op basis van 12.431 Google klantervaringen

facebook

Beoordelingen op Facebook

4,9 van 5 op basis van de mening van 2392 personen

Theoriecursus in 1 dag

Theorieles en CBR examen op dezelfde dag, dat kan bij 123geslaagd.nl! 100% examengericht!

Inschrijven
📚

Lastig examen

Kandidaten zakken massaal voor het vernieuwde auto theorie-examen. Uit cijfers blijkt dat slechts 35% van alle deelnemers het theorie-examen met succes afrond. Nog nooit lag dit zo laag.

100% examengericht

Iedereen kan slagen voor het auto theorie examen met onze unieke lesmethode! Heb je faalangst, dyslexie of ADHD? Wees gerust. Onze professionele docenten bereiden jou optimaal voor op jouw CBR theorie examen. Het felbegeerde roze papiertje en praktijkexamen komen ineens een stuk dichterbij. Wij zien je graag slagen, want dat is onze passie en motivatie!

👩‍🎓

De meeste van onze cursisten halen het examen de allereerste keer!

De moeilijke CBR auto theorie heb je bij 123Geslaagd binnen één dag onder de knie!

De professionele docenten van 123Geslaagd leren jou aan de hand van ezelsbruggetjes en voorbeelden uit het alledaagse leven de lesstof begrijpelijk te maken. Deze simpele maar effectieve manier zorgt ervoor dat alles net iets makkelijker te onthouden is. De theoriecursus is volledig examengericht. Wij bereiden jou 100% voor met de do's and don’ts over de strikvragen bij het CBR auto theorie examen. Je kan bijna niet falen!


Waarom 123Geslaagd.nl?

Auto theorie examen maar moeite met leren? Geen stress!

Slaag gegarandeerd voor je autotheorie met onze dagcursus auto theorie! Hoe? Onze dagcursus auto theorie is met behulp van rij instructeurs zodanig ontwikkeld dat deze 100% aansluit op het CBR theorie examen. Probleemloos slagen voor je examen ligt hierdoor binnen handbereik!

100% examengericht slagen!

46.000+ cursisten geslaagd voor het theorie examen!

Slagen in één dag

Niet urenlang blokken, maar binnen een half dagje heb jij je auto theorie gehaald!

Locaties & Data

De dagcursus auto theorie wordt in het hele land gegeven. Bekijk de cursus data voor alle locaties en beschikbare data.

Geen lesmateriaal

Onnodig duur lesmateriaal zoals boeken en cd-roms zijn niet nodig. In plaats daarvan krijg jij een kwalitatief hoge 100% examengerichte training om de auto theorie te leren.

Waarom 123geslaagd

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

Als je de Nederlandse taal goed beheerst en actief deelneemt aan de les, slaag je meestal op dezelfde dag. Hoewel we dit niet absoluut kunnen garanderen omdat we niet mee mogen tijdens het examen, helpen we je om de antwoorden te kennen door vergelijkbare vragen te oefenen tijdens de les. Als je door zenuwen het examen niet haalt, bieden we je de mogelijkheid om met een mooie korting een herkansing bij ons te doen.

Tijdens de cursus leggen we alles stap voor stap uit, van begin tot eind. Om je extra te ondersteunen, krijg je direct na aanmelding toegang tot onze online theorie, waar je kunt oefenen met examenvragen! Dit is al inbegrepen bij de dagcursus. Zo vergroot je aanzienlijk je kans om in één dag te slagen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.

Indien het CBR op loopafstand is, begeleidt de docent je te voet naar het CBR. Hier krijg je de kans om eventuele laatste vragen te stellen. Als het CBR niet op loopafstand is, regelen wij ruim op tijd een taxi naar het CBR. De taxi is inbegrepen bij de dagcursus!

We verzorgen lessen in 18 steden door heel Nederland. Onze leslocaties bevinden zich altijd in de nabijheid van het CBR en zijn goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Zodra we je examen hebben gereserveerd, ontvang je direct van ons het adres voor jouw cursus via e-mail.

Onze cursus is uitermate geschikt voor leerlingen met dyslexie. We zorgen ervoor dat zelfs de moeilijkste vragen, woorden en zinnen van het examen op een begrijpelijke manier worden uitgelegd. Na onze cursus weet je precies hoe je de examenvragen moet interpreteren, zelfs met dyslexie.

We hebben ervaren docenten die al geruime tijd werken met leerlingen die last hebben van faalangst. Onze lesmethode is buitengewoon effectief, zelfs voor degenen met faalangst. De docent begeleidt je zelfs naar het CBR, om eventuele laatste vragen te beantwoorden en om je zenuwen weg te nemen.

De meeste cursussen starten rond 06:45 uur. Tijdens de cursus zijn er uiteraard een aantal pauzes ingelast. De cursus eindigt doorgaans rond 14:00 uur. Direct na de cursus volgt je examen!