Hoogste slagingspercentage

*Exclusief Cbr-examenkosten

Motortheorie in 1 dag

12.431 reviews

2.392 personen

Binnen één dag geslaagd voor je auto-, motor- of scootertheorie.

Binnen 1 dag geslaagd voor je theorie!

Hoogste slagingspercentage

Duizenden tevreden cursisten

Online leeromgeving

*

Kies je cursus

Binnen één dag geslaagd voor je auto-, motor- of scootertheorie.

* Exclusief CBR examenkosten

Al jarenlang is 123geslaagd dé plek om je motortheorie te halen. Wil je ook in één keer slagen? Meld je dan aan. Wij geven de theorieles in de vorm van een dagcursus. Dit betekent dat je ’s ochtends les krijgt van deskundige docenten. In de middag van dezelfde dag, word je naar het CBR gebracht (vervoer is inbegrepen) om je examen af te leggen. De motor theoriecursus is nu in de aanbieding voor slechts €89,-.

Vanaf 17 jaar kun je deelnemen aan onze motor theoriecursus. Tijdens het inschrijven is het mogelijk om aan te geven of je via ons een CBR-examen wilt boeken. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen:

  • CBR motor theorie-examen: €48
  • Verlengd CBR theorie-examen: €61

Heb je al een examenplaats gereserveerd? Dit kan je altijd aangeven aan ons en deelnemen aan de cursus. Bij het inschrijven krijg je ook toegang tot alle digitale leerstof en oefenexamens.

motortheorie cursus

Zoals eerder aangegeven, zal je na het voltooien van de inschrijving toegang krijgen tot onze digitale oefenomgeving. Op die manier kun je alvast de verschillende verkeersregels en vraagstijlen leren kennen. Heb je al genoeg geoefend? Dan is het misschien een goed idee om een echt motor theorie-examen als proef te doen! Hoewel oefenen niet verplicht is, kan het zeker helpen om je slaagkans te vergroten.

Als je nu moeilijke vragen of dingen die onduidelijk zijn tegenkomt, onthoud ze dan. Er is genoeg tijd in de les om al je vragen te beantwoorden. Onze leraren helpen je heel graag. De docenten zijn er voor je, niet alleen wanneer je moeite hebt met moeilijke lesstof, maar ook als je last hebt van faalangst of examenstress. We hebben uit ervaring geleerd dat zelfs bij ernstige examenvrees de overgrote meerderheid van de kandidaten met succes hun motor theorie-examen aflegt dankzij onze aanpak! De kennis van de theorie blijft niet alleen tijdens het examen, maar ook vele jaren daarna bij je!

Bij onze motortheorie cursus zal je alles leren over verkeersregels en verkeersinzicht van ervaren docenten. Onze cursus is altijd gericht op het CBR-examen, deze is duidelijk en makkelijk te leren. We besteden aandacht aan wat daadwerkelijk wordt getoetst tijdens het examen. Ook geven we je geheugensteuntjes om lastige regels te onthouden. We geven bij iedere cursus voldoende aandacht aan iedere leerling. Op elk willekeurig moment kunt u vragen stellen en er zullen korte pauzes worden ingelast. De les begint vroeg, meestal moet je al om 07.00 uur op onze cursuslocatie zijn. De Theoriecursus eindigt rond 13:00 uur en dan gaan we met z’n allen naar de CBR locatie om het theorie-examen af te leggen.

auto theorie inplannen

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

Als je de Nederlandse taal goed beheerst en actief deelneemt aan de les, slaag je meestal op dezelfde dag. Hoewel we dit niet absoluut kunnen garanderen omdat we niet mee mogen tijdens het examen, helpen we je om de antwoorden te kennen door vergelijkbare vragen te oefenen tijdens de les. Als je door zenuwen het examen niet haalt, bieden we je de mogelijkheid om met een mooie korting een herkansing bij ons te doen.

Tijdens de cursus leggen we alles stap voor stap uit, van begin tot eind. Om je extra te ondersteunen, krijg je direct na aanmelding toegang tot onze online theorie, waar je kunt oefenen met examenvragen! Dit is al inbegrepen bij de dagcursus. Zo vergroot je aanzienlijk je kans om in één dag te slagen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.

Indien het CBR op loopafstand is, begeleidt de docent je te voet naar het CBR. Hier krijg je de kans om eventuele laatste vragen te stellen. Als het CBR niet op loopafstand is, regelen wij ruim op tijd een taxi naar het CBR. De taxi is inbegrepen bij de dagcursus!

We verzorgen lessen in 18 steden door heel Nederland. Onze leslocaties bevinden zich altijd in de nabijheid van het CBR en zijn goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Zodra we je examen hebben gereserveerd, ontvang je direct van ons het adres voor jouw cursus via e-mail.

Onze cursus is uitermate geschikt voor leerlingen met dyslexie. We zorgen ervoor dat zelfs de moeilijkste vragen, woorden en zinnen van het examen op een begrijpelijke manier worden uitgelegd. Na onze cursus weet je precies hoe je de examenvragen moet interpreteren, zelfs met dyslexie.

We hebben ervaren docenten die al geruime tijd werken met leerlingen die last hebben van faalangst. Onze lesmethode is buitengewoon effectief, zelfs voor degenen met faalangst. De docent begeleidt je zelfs naar het CBR, om eventuele laatste vragen te beantwoorden en om je zenuwen weg te nemen.

De meeste cursussen starten rond 06:45 uur. Tijdens de cursus zijn er uiteraard een aantal pauzes ingelast. De cursus eindigt doorgaans rond 14:00 uur. Direct na de cursus volgt je examen!