Op deze pagina geven wij antwoord op de vraag: ‘hoe lang is je auto theorie geldig?‘.

Wanneer jij slaagt voor je auto theorie-examen is het theoriecertificaat voor één jaar en 6 maanden geldig. Deze periode gaat in op de dag dat jij slaagt voor je theorie-examen. Je theorie is dus 1,5 jaar geldig.

Array
Array

Krijg ik direct de uitslag van mijn theorie-examen?

Zodra je examen erop zit krijg je meteen de uitslag op het scherm te zien. Hier kun je de fout beantwoorde vragen bekijken. Door op het vraagnummer te tikken kun je de vraag inzien. Je hebt twee minuten om de fout beantwoorden vragen te bekijken.

Theoriecursus in 1 dag

Theorieles en CBR examen op dezelfde dag, dat kan bij 123geslaagd.nl! 100% examengericht!

Inschrijven

Inclusief vervoer. Exclusief examen t.w.v. €37,-

Enkele tips vooraf het CBR-examen:

1. Volg een eendaagse dagcursus
Het voordeel van een dagcursus is dat je letterlijk op dezelfde dag de cursus krijgt en hierna meteen het CBR-examen doet. Zo blijft de stof nog goed bij je hangen. Bij 123geslaagd geven wij de 1 daagse dagcursussen. Binnen enkele uren stomen wij je klaar om het CBR-examen af te leggen. Door middel van handige ezelbruggetjes weet je exact wat de juiste voorrangregels en verkeerssituaties zijn.

2. Begin vooraf met leren van je theorie-examen.
Bij je voorbereiding raden we altijd aan om vooraf alvast te oefenen via websites als YouTube. Maak hierbij altijd notities voor jezelf, zodat je deze ten alle tijde kan oefenen. Dit zijn gratis examens die je kunt maken, zo kan je meteen de basistheorie oefenen.

3. Onderschat het theorie-examen niet!
Veel mensen onderschatten het CBR-examen en zakken op de meest simpele vragen. Een goede inzet en instelling is enorm belangrijk. Bovendien raden we elke leerling aan om zo geconcentreerd mogelijk het examen in te gaan. Een goede voorbereiding is ook het halve werk. Zorg ervoor dat je vooraf genoeg geoefend hebt d.m.v. gratis theorie-examens.

4. Herhaal de gratis oefentheorie
Uit onze ervaring blijkt dat wanneer de leerling veel aan herhaling doet, het CBR-examen veel zelfverzekerder ingaat. Het examen bij het CBR is ontzettend breed, waardoor je meerdere en verschillende vragen krijgt. Voor een leerling is het heel erg lastig om alles goed te onthouden. Blijf dus altijd de theoriestof herhalen.

hoe lang is je auto theorie geldig

Uitslag per e-mail

Wanneer je e-mailadres bij het CBR bekend is, wordt het uitslagformulier per e-mail verstuurd (ongeveer 3 a 4 uur na je examen). Als je één of meer verkeerde antwoorden hebt gegeven, dan zie je hier een getal of letter achter staan. Hiermee kun je op de website van het CBR inzien over welke exameneis de desbetreffende vraag ging.

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

De theoriecursus begint rond 07:00. Tijdens de cursus krijg je een aantal korte pauzes. Rond 12:30 uur vertrekken we naar het CBR om het theorie-examen af te leggen. Na het afleggen van het theorie-examen ben je klaar.

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail met een link naar onze lesstof. Neem deze goed door voordat je de theoriecursus volgt. Controleer altijd je spambox!

Jazeker. Ook cursisten met dyslexie kunnen onze theoriecursus goed volgen. Wij zorgen ervoor dat de cursus goed te volgen is en bieden extra hulp waar nodig is.

De minimale leeftijd is 16 jaar voor het afleggen van je auto theorie-examen.

Op de dag van je theorie-examen moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Zonder een geldig legitimatiebewijs kan je helaas geen theorie-examen afleggen.

Het theorie examen wordt door ons gereserveerd nadat er een machtiging is afgegeven door de leerling.

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Wij nemen zelf contact op voor een definitieve cursus en examen datum.