Hoogste slagingspercentage

*Exclusief Cbr-examenkosten

Theorie examen oefenen en leren

12.431 reviews

2.392 personen

Binnen één dag geslaagd voor je auto-, motor- of scootertheorie.

Binnen 1 dag geslaagd voor je theorie!

Hoogste slagingspercentage

Duizenden tevreden cursisten

Online leeromgeving

*

Kies je cursus

Binnen één dag geslaagd voor je auto-, motor- of scootertheorie.

* Exclusief CBR examenkosten

Slagen voor het theorie examen?

Bereid je optimaal voor door theorie examens te oefenen of door de theorie te leren.

Met 123geslaagd kun je online het theorie examen oefenen. De complete theorie-examens zijn altijd Up-to-date. Zowel de theorie zelf, als de oefenvragen zijn altijd up-to-date volgens de laatste CBR methode.

Direct toegang
Je hoeft niet te wachten totdat je iets per post ontvangt, je kunt direct aan de slag met leren en oefenen.

Sneller slagen
Aan de hand van video’s, afbeeldingen en 3D animaties kun je de theorie sneller opnemen en dus sneller slagen.

auto theorie

geslaagd

Gratis examens

Voor de auto, motor en bromfiets oefenen en leren.
Voor zowel het auto, als het motor en bromfiets theorie-examen kun je theorie examens oefenen maar ook de benodigde theorie leren. Hoe eerder je begint met het leren en oefenen van het theorie-examen, hoe sneller je vorderingen maakt in de praktijk. Dat bespaart veel onnodige kosten en tijd, zodat jij minder geld aan je rijschool kwijt bent!

Voordat je met een auto, motor of bromfiets de weg op mag, dien je je rijbewijs te behalen. Om je rijbewijs te behalen dien je eerst te slagen voor het theorie examen. Dit examen test of jij de theorie beheerst om te mogen kunnen rijden.

Wist je dat slechts 38,27% slaagt voor het auto theorie-examen?
Het grootste deel slaagt dus niet de eerste keer, en hierna zal een groot deel de tweede keer ook niet slagen. Niet goed genoeg geoefend? Dan slaag je simpelweg niet.

Is het theorie examen oefenen gratis?
Bij ons kun je gratis een theorie-examen oefenen, zodat je kunt kijken of je de theorie voldoende beheerst om daadwerkelijk te slagen op het CBR. Je kunt dit complete proefexamen gratis oefenen, maar het is natuurlijk een stuk verstandiger om 10 of 20 oefen theorie-examens aan te schaffen. Je echt goed voorbereiden doe je met één van onze online theorieles pakketten.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

Als je de Nederlandse taal goed beheerst en actief deelneemt aan de les, slaag je meestal op dezelfde dag. Hoewel we dit niet absoluut kunnen garanderen omdat we niet mee mogen tijdens het examen, helpen we je om de antwoorden te kennen door vergelijkbare vragen te oefenen tijdens de les. Als je door zenuwen het examen niet haalt, bieden we je de mogelijkheid om met een mooie korting een herkansing bij ons te doen.

Tijdens de cursus leggen we alles stap voor stap uit, van begin tot eind. Om je extra te ondersteunen, krijg je direct na aanmelding toegang tot onze online theorie, waar je kunt oefenen met examenvragen! Dit is al inbegrepen bij de dagcursus. Zo vergroot je aanzienlijk je kans om in één dag te slagen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.

Indien het CBR op loopafstand is, begeleidt de docent je te voet naar het CBR. Hier krijg je de kans om eventuele laatste vragen te stellen. Als het CBR niet op loopafstand is, regelen wij ruim op tijd een taxi naar het CBR. De taxi is inbegrepen bij de dagcursus!

We verzorgen lessen in 18 steden door heel Nederland. Onze leslocaties bevinden zich altijd in de nabijheid van het CBR en zijn goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Zodra we je examen hebben gereserveerd, ontvang je direct van ons het adres voor jouw cursus via e-mail.

Onze cursus is uitermate geschikt voor leerlingen met dyslexie. We zorgen ervoor dat zelfs de moeilijkste vragen, woorden en zinnen van het examen op een begrijpelijke manier worden uitgelegd. Na onze cursus weet je precies hoe je de examenvragen moet interpreteren, zelfs met dyslexie.

We hebben ervaren docenten die al geruime tijd werken met leerlingen die last hebben van faalangst. Onze lesmethode is buitengewoon effectief, zelfs voor degenen met faalangst. De docent begeleidt je zelfs naar het CBR, om eventuele laatste vragen te beantwoorden en om je zenuwen weg te nemen.

De meeste cursussen starten rond 06:45 uur. Tijdens de cursus zijn er uiteraard een aantal pauzes ingelast. De cursus eindigt doorgaans rond 14:00 uur. Direct na de cursus volgt je examen!