Leer op een verantwoorde en efficiënte manier en slaag in één keer voor je CBR auto theorie-examen.

46000+ cursisten gingen je voor

Meer dan 46000 leerlingen geslaagd via 123Geslaagd! Twijfel je? Kijk op onze Facebook pagina. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

google

Beoordelingen op Google

4,9 van 5 op basis van 4572 Google klantervaringen

facebook

Beoordelingen op Facebook

4,9 van 5 op basis van de mening van 2392 personen

Trustpilot

Beoordelingen op Trustpilot

4,9 van 5 op basis van de mening van 572 personen

Slagen voor het theorie examen?

Bereid je optimaal voor door theorie examens te oefenen of door de theorie te leren.

Met 123geslaagd kun je online het theorie examen oefenen. De complete theorie-examens zijn altijd Up-to-date. Zowel de theorie zelf, als de oefenvragen zijn altijd up-to-date volgens de laatste CBR methode.

Direct toegang
Je hoeft niet te wachten totdat je iets per post ontvangt, je kunt direct aan de slag met leren en oefenen.

Sneller slagen
Aan de hand van video’s, afbeeldingen en 3D animaties kun je de theorie sneller opnemen en dus sneller slagen.

auto theorie

geslaagd

Gratis examens

Voor de auto, motor en bromfiets oefenen en leren.
Voor zowel het auto, als het motor en bromfiets theorie-examen kun je theorie examens oefenen maar ook de benodigde theorie leren. Hoe eerder je begint met het leren en oefenen van het theorie-examen, hoe sneller je vorderingen maakt in de praktijk. Dat bespaart veel onnodige kosten en tijd, zodat jij minder geld aan je rijschool kwijt bent!

Voordat je met een auto, motor of bromfiets de weg op mag, dien je je rijbewijs te behalen. Om je rijbewijs te behalen dien je eerst te slagen voor het theorie examen. Dit examen test of jij de theorie beheerst om te mogen kunnen rijden.

Wist je dat slechts 38,27% slaagt voor het auto theorie-examen?
Het grootste deel slaagt dus niet de eerste keer, en hierna zal een groot deel de tweede keer ook niet slagen. Niet goed genoeg geoefend? Dan slaag je simpelweg niet.

Is het theorie examen oefenen gratis?
Bij ons kun je gratis een theorie-examen oefenen, zodat je kunt kijken of je de theorie voldoende beheerst om daadwerkelijk te slagen op het CBR. Je kunt dit complete proefexamen gratis oefenen, maar het is natuurlijk een stuk verstandiger om 10 of 20 oefen theorie-examens aan te schaffen. Je echt goed voorbereiden doe je met één van onze online theorieles pakketten.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

De theoriecursus begint rond 07:00. Tijdens de cursus krijg je een aantal korte pauzes. Rond 12:30 uur vertrekken we naar het CBR om het theorie-examen af te leggen. Na het afleggen van het theorie-examen ben je klaar.

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail met een link naar onze lesstof. Neem deze goed door voordat je de theoriecursus volgt. Controleer altijd je spambox!

Jazeker. Ook cursisten met dyslexie kunnen onze theoriecursus goed volgen. Wij zorgen ervoor dat de cursus goed te volgen is en bieden extra hulp waar nodig is.

De minimale leeftijd is 16 jaar voor het afleggen van je auto theorie-examen.

Op de dag van je theorie-examen moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Zonder een geldig legitimatiebewijs kan je helaas geen theorie-examen afleggen.

Het theorie examen wordt door ons gereserveerd nadat er een machtiging is afgegeven door de leerling.

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Wij nemen zelf contact op voor een definitieve cursus en examen datum.