Dagcursus auto theorie

Inclusief cursus, lunch en vervoer naar examenlocatie. Exclusief CBR-examen t.w.v. €31,50.

Plan je cursus

Slaag snel met onze dagcursus autotheorie!

Met een rijbewijs op zak ligt de wereld aan je voeten! Voordat je het felbegeerde roze pasje in je portemonnee mag stoppen moet je wel eerst slagen voor je theorie-examen. Met de speciale dagcursus autotheorie van 123Geslaagd.nl haal je het CBR examen binnen 1 dag!
Binnen 1 dag klaargestoomd voor je examen met de theoriecursus
Naast je normale rijlessen ben je ook verplicht te slagen voor het theoriegedeelte van je rijbewijs. Niet altijd even aangrijpend maar wel nodig om verantwoord de weg op te gaan. Gelukkig hoef je hier geen zeeën van tijd aan kwijt te zijn. Bij 123Geslaagd.nl ben je namelijk binnen 1 dag al klaar voor je theorie-examen. Speciaal voor jou hebben wij een dagcursus autotheorie ontwikkeld waarbij jij binnen 1 dag optimaal wordt klaargestoomd op je examen bij het CBR. In de ochtend krijg je les van ervaren rijinstructeurs. Zij helpen jou met praktijkvoorbeelden en ezelsbruggetjes de stof beter te begrijpen en daarna toe te passen tijdens je theorie examen. De lessen zijn 100% examengericht waardoor je in de middag al klaar bent voor het officiële CBR examen!

Ook jij slaagt binnen 1 dag met onze dagcursus autotheorie

Leren is niet altijd even makkelijker voor iedereen, soms heb je wat meer hulp nodig. Ook kunnen zaken zoals faalangst of dyslexie vaak voor problemen zorgen tijdens het examen. Maar ook concentratieproblemen door ADHD kunnen een groot belemmering vormen. De lesmethode van 123Geslaagd.nl is zo opgebouwd dat iedereen kan slagen. Onze docenten zorgen voor passende, extra, begeleiding zodat jij met vol goede moed aan het examen begint. Maar liefst 93% van de cursisten slaagt binnen 1 dag dankzij onze lesmethode en theoriecursus. Wie wil dat niet?

De dagcursus autotheorie wordt in de volgende steden gegeven: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Zwolle en Deventer. Al kriebels gekregen om te beginnen? Meld je snel hier aan!

Kies je locatie en meld je direct aan!

Theorieles en CBR examen op dezelfde dag, dat kan bij 123geslaagd.nl! 100% slagingskans!

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

De theoriecursus begint rond 07:00. Tijdens de cursus krijg je een aantal korte pauzes. Rond 12:30 uur vertrekken we naar het CBR om het theorie-examen af te leggen. Na het afleggen van het theorie-examen ben je klaar.

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail met een link naar onze lesstof. Neem deze goed door voordat je de theoriecursus aflegt.

Jazeker. Ook cursisten met dyslexie kunnen onze theoriecursus goed volgen. Wij zorgen ervoor dat de cursus goed te volgen is en bieden extra hulp waar nodig is.

De minimale leeftijd is 16 jaar voor het afleggen van je auto theorie-examen.

Op de dag van je theorie-examen moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Zonder een geldig legitimatiebewijs kan je helaas geen theorie-examen afleggen.

Mocht je toch niet slagen voor je theorie-examen, mag je de cursus gratis opnieuw volgen.

Theoriecursus in 1 dag

Theorieles en CBR examen op dezelfde dag, dat kan bij 123geslaagd.nl! 100% slagingskans!

Inschrijven