Leer op een verantwoorde en efficiënte manier en slaag in één keer voor je CBR auto theorie-examen.

46000+ cursisten gingen je voor

Meer dan 46000 leerlingen geslaagd via 123Geslaagd! Twijfel je? Kijk op onze Facebook pagina. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

google

Beoordelingen op Google

4,9 van 5 op basis van 4572 Google klantervaringen

facebook

Beoordelingen op Facebook

4,9 van 5 op basis van de mening van 2392 personen

Trustpilot

Beoordelingen op Trustpilot

4,9 van 5 op basis van de mening van 572 personen

Slaag snel met onze dagcursus autotheorie!

Met een rijbewijs op zak ligt de wereld aan je voeten! Voordat je het felbegeerde roze pasje in je portemonnee mag stoppen moet je wel eerst slagen voor je theorie-examen. Wij zorgen ervoor dat je met de speciale dagcursus autotheorie van 123Geslaagd.nl je CBR examen binnen 1 dag haalt!

Binnen 1 dag klaargestoomd voor je examen met de theoriecursus

Naast je normale rijlessen ben je ook verplicht te slagen voor het theoriegedeelte van je rijbewijs. Niet altijd even aangrijpend maar wel nodig om verantwoord de weg op te gaan. Gelukkig hoef je hier geen zeeën van tijd aan kwijt te zijn. Bij 123Geslaagd.nl ben je namelijk binnen 1 dag al klaar voor je theorie-examen. Speciaal voor jou hebben wij een dagcursus autotheorie ontwikkeld waarbij jij binnen 1 dag optimaal wordt klaargestoomd op je examen bij het CBR. In de ochtend krijg je les van ervaren rijinstructeurs. Zij helpen jou met praktijkvoorbeelden en ezelsbruggetjes de stof beter te begrijpen en daarna toe te passen tijdens je theorie examen. De lessen zijn 100% examengericht waardoor je in de middag al klaar bent voor het officiële CBR examen!

Autotheorie in 1 dag, ook jij zult slagen!

Een dagcursus auto theorie is niet iets wat altijd leuk klinkt. Leren is niet even makkelijker voor iedereen, soms heb je wat meer hulp nodig. Ook kunnen zaken zoals faalangst of dyslexie vaak voor problemen zorgen tijdens het examen. Maar ook concentratieproblemen door ADHD kunnen een groot belemmering vormen. De lesmethode van 123Geslaagd.nl is zo opgebouwd dat iedereen kan slagen. Onze docenten zorgen voor passende, extra, begeleiding zodat jij vol goede moed aan het examen begint. Maar liefst 93% van de cursisten slaagt voor hun theoriecursus in 1 dag dankzij onze unieke lesmethode en docenten. Wie wil dat niet?

Theorie in 1 dag klinkt toch heerlijk! Wij zorgen voor een auto theorie cursus waarbij de s’ochtends onze cursus volgt en s’middags je CBR theorie examen maakt. We streven ernaar dat jij dezelfde dag nog met een auto theorie examen op zak naar huis gaat.

De dagcursus autotheorie wordt in de volgende steden gegeven: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Zwolle en Deventer. Al kriebels gekregen om te beginnen? Meld je snel hier aan!

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

De theoriecursus begint rond 07:00. Tijdens de cursus krijg je een aantal korte pauzes. Rond 12:30 uur vertrekken we naar het CBR om het theorie-examen af te leggen. Na het afleggen van het theorie-examen ben je klaar.

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail met een link naar onze lesstof. Neem deze goed door voordat je de theoriecursus volgt. Controleer altijd je spambox!

Jazeker. Ook cursisten met dyslexie kunnen onze theoriecursus goed volgen. Wij zorgen ervoor dat de cursus goed te volgen is en bieden extra hulp waar nodig is.

De minimale leeftijd is 16 jaar voor het afleggen van je auto theorie-examen.

Op de dag van je theorie-examen moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Zonder een geldig legitimatiebewijs kan je helaas geen theorie-examen afleggen.

Het theorie examen wordt door ons gereserveerd nadat er een machtiging is afgegeven door de leerling.

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Wij nemen zelf contact op voor een definitieve cursus en examen datum.