Hoogste slagingspercentage

*Exclusief Cbr-examenkosten

De auto theorie dagcursus die jij nodig hebt!

12.431 reviews

2.392 personen

Binnen één dag geslaagd voor je auto-, motor- of scootertheorie.

Binnen 1 dag geslaagd voor je theorie!

Hoogste slagingspercentage

Duizenden tevreden cursisten

Online leeromgeving

*

Kies je cursus

Binnen één dag geslaagd voor je auto-, motor- of scootertheorie.

* Exclusief CBR examenkosten

Slaag snel met onze dagcursus autotheorie!

Met een rijbewijs op zak ligt de wereld aan je voeten! Voordat je het felbegeerde roze pasje in je portemonnee mag stoppen moet je wel eerst slagen voor je theorie-examen. Wij zorgen ervoor dat je met de speciale dagcursus autotheorie van 123Geslaagd.nl je CBR examen binnen 1 dag haalt!

Binnen 1 dag klaargestoomd voor je examen met de theoriecursus

Naast je normale rijlessen ben je ook verplicht te slagen voor het theoriegedeelte van je rijbewijs. Niet altijd even aangrijpend maar wel nodig om verantwoord de weg op te gaan. Gelukkig hoef je hier geen zeeën van tijd aan kwijt te zijn. Bij 123Geslaagd.nl ben je namelijk binnen 1 dag al klaar voor je theorie-examen. Speciaal voor jou hebben wij een dagcursus autotheorie ontwikkeld waarbij jij binnen 1 dag optimaal wordt klaargestoomd op je examen bij het CBR. In de ochtend krijg je les van ervaren rijinstructeurs. Zij helpen jou met praktijkvoorbeelden en ezelsbruggetjes de stof beter te begrijpen en daarna toe te passen tijdens je theorie examen. De lessen zijn 100% examengericht waardoor je in de middag al klaar bent voor het officiële CBR examen!

Autotheorie in 1 dag, ook jij zult slagen!

Een dagcursus auto theorie is niet iets wat altijd leuk klinkt. Leren is niet even makkelijker voor iedereen, soms heb je wat meer hulp nodig. Ook kunnen zaken zoals faalangst of dyslexie vaak voor problemen zorgen tijdens het examen. Maar ook concentratieproblemen door ADHD kunnen een groot belemmering vormen. De lesmethode van 123Geslaagd.nl is zo opgebouwd dat iedereen kan slagen. Onze docenten zorgen voor passende, extra, begeleiding zodat jij vol goede moed aan het examen begint. Maar liefst 93% van de cursisten slaagt voor hun theoriecursus in 1 dag dankzij onze unieke lesmethode en docenten. Wie wil dat niet?

Theorie in 1 dag klinkt toch heerlijk! Wij zorgen voor een auto theorie cursus waarbij de s’ochtends onze cursus volgt en s’middags je CBR theorie examen maakt. We streven ernaar dat jij dezelfde dag nog met een auto theorie examen op zak naar huis gaat.

De dagcursus autotheorie wordt in de volgende steden gegeven: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Zwolle en Deventer. Al kriebels gekregen om te beginnen? Meld je snel hier aan!

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

Als je de Nederlandse taal goed beheerst en actief deelneemt aan de les, slaag je meestal op dezelfde dag. Hoewel we dit niet absoluut kunnen garanderen omdat we niet mee mogen tijdens het examen, helpen we je om de antwoorden te kennen door vergelijkbare vragen te oefenen tijdens de les. Als je door zenuwen het examen niet haalt, bieden we je de mogelijkheid om met een mooie korting een herkansing bij ons te doen.

Tijdens de cursus leggen we alles stap voor stap uit, van begin tot eind. Om je extra te ondersteunen, krijg je direct na aanmelding toegang tot onze online theorie, waar je kunt oefenen met examenvragen! Dit is al inbegrepen bij de dagcursus. Zo vergroot je aanzienlijk je kans om in één dag te slagen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.

Indien het CBR op loopafstand is, begeleidt de docent je te voet naar het CBR. Hier krijg je de kans om eventuele laatste vragen te stellen. Als het CBR niet op loopafstand is, regelen wij ruim op tijd een taxi naar het CBR. De taxi is inbegrepen bij de dagcursus!

We verzorgen lessen in 18 steden door heel Nederland. Onze leslocaties bevinden zich altijd in de nabijheid van het CBR en zijn goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Zodra we je examen hebben gereserveerd, ontvang je direct van ons het adres voor jouw cursus via e-mail.

Onze cursus is uitermate geschikt voor leerlingen met dyslexie. We zorgen ervoor dat zelfs de moeilijkste vragen, woorden en zinnen van het examen op een begrijpelijke manier worden uitgelegd. Na onze cursus weet je precies hoe je de examenvragen moet interpreteren, zelfs met dyslexie.

We hebben ervaren docenten die al geruime tijd werken met leerlingen die last hebben van faalangst. Onze lesmethode is buitengewoon effectief, zelfs voor degenen met faalangst. De docent begeleidt je zelfs naar het CBR, om eventuele laatste vragen te beantwoorden en om je zenuwen weg te nemen.

De meeste cursussen starten rond 06:45 uur. Tijdens de cursus zijn er uiteraard een aantal pauzes ingelast. De cursus eindigt doorgaans rond 14:00 uur. Direct na de cursus volgt je examen!