Leer op een verantwoorde en efficiënte manier en slaag in één keer voor je CBR auto theorie-examen.

46000+ cursisten gingen je voor

Meer dan 46000 leerlingen geslaagd via 123Geslaagd! Twijfel je? Kijk op onze Facebook pagina. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

google

Beoordelingen op Google

4,9 van 5 op basis van 4572 Google klantervaringen

facebook

Beoordelingen op Facebook

4,9 van 5 op basis van de mening van 2392 personen

Trustpilot

Beoordelingen op Trustpilot

4,9 van 5 op basis van de mening van 572 personen

Wanneer de je keus geboden wordt tussen de theorie snel halen of er weken tot maanden over doen, dan hoef je ongetwijfeld niet lang over het antwoord na te denken. Bij 123Geslaagd bewijzen we elke dag dat de theorie snel halen voor iedereen is weggelegd. Ook jij kunt binnen 1 dag dat felbegeerde papiertje in handen hebben. Hoe? Door je direct in te schrijven voor onze effectieve theoriecursus.

Profiteer van 100% slagingskans

Standaardonderdeel van het behalen van je rijbewijs is het slagen voor de theorie. Dat blijkt in de praktijk al gauw voor behoorlijk wat zweet, frustraties en tranen te zorgen, zeker sinds het auto theorie-examen is vernieuwd. Landelijke cijfers tonen aan dat het maar 35% van de kandidaten lukt om dat gewilde papiertje in handen te krijgen. Kortom, maar liefst 65% keert teleurgesteld weer naar huis.

Heb jij ook al eens zonder het gewenste succes theorie-examen gedaan, of wil jij dit in één keer goed aanpakken? Bij 123Geslaagd bewijzen we ook jou maar al te graag dat je theorie snel halen echt geen gebakken lucht is. Wij bieden je namelijk een 100% slagingskans.

overal in Nederland

Theorie snel halen dankzij deze succesformule

Wil jij ook je theorie snel halen, dan is de meest effectieve en eenvoudige weg het je inschrijven voor onze kwaliteitsvolle 1-daagse theoriecursus. Hiermee is succes nagenoeg verzekerd. Je krijgt op klassikale wijze les van de beste docenten, die in staat zijn om zelfs de meest taaie stof op een laagdrempelige manier aan te bieden.

In slechts een paar uur tijd wordt alle informatie behandeld die je op het examen tegen kunt komen, van verkeersborden tot aan het goed inschatten van soms lastige situaties op de weg. Studeren uit boeken is bij 123Geslaagd nooit aan de orde. Alles wat je moet weten leer je namelijk op een interactieve manier.

Examen doen op dezelfde dag

Het mooiste is dat je maar 1 dag vrij hoeft te houden om zowel de theorie meester worden als het doen van examen. Dit gebeurt namelijk allemaal op dezelfde dag. Het theoretische gedeelte neemt namelijk slechts een paar uur in beslag. Een deel van de middag is gereserveerd voor het doen van examen bij het CBR. Daar brengen wij je vanuit 123Geslaagd naartoe, als extra service. Het enige wat we van jou vragen, is om fit en gemotiveerd op de door jou uitgekozen cursuslocatie en dag te verschijnen.

Ook theorie snel halen? Leg direct online jouw gewenste datum vast

Onze theoriecursus is een bewezen succesformule, die de beste garantie geeft op slagen. De 46.000 geslaagden die jou al zijn voorgegaan, zijn hiervan het levende bewijs. Wil jij toegevoegd worden aan deze steeds groter groeiende groep die met vlag en wimpel dat papiertje in handen hebben gekregen? Ook jij bent hier slechts een aanmelding van verwijderd.

Ga naar ‘Cursusdata’ of ‘Inschrijven’ op onze website en meld je vandaag nog aan. Je profiteert dan direct van ons voordelige tarief.

1-daagse cursus

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

De theoriecursus begint rond 07:00. Tijdens de cursus krijg je een aantal korte pauzes. Rond 12:30 uur vertrekken we naar het CBR om het theorie-examen af te leggen. Na het afleggen van het theorie-examen ben je klaar.

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail met een link naar onze lesstof. Neem deze goed door voordat je de theoriecursus volgt. Controleer altijd je spambox!

Jazeker. Ook cursisten met dyslexie kunnen onze theoriecursus goed volgen. Wij zorgen ervoor dat de cursus goed te volgen is en bieden extra hulp waar nodig is.

De minimale leeftijd is 16 jaar voor het afleggen van je auto theorie-examen.

Op de dag van je theorie-examen moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Zonder een geldig legitimatiebewijs kan je helaas geen theorie-examen afleggen.

Het theorie examen wordt door ons gereserveerd nadat er een machtiging is afgegeven door de leerling.

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Wij nemen zelf contact op voor een definitieve cursus en examen datum.