Hoogste slagingspercentage

*Exclusief Cbr-examenkosten

Theorie snel halen

12.431 reviews

2.392 personen

Binnen één dag geslaagd voor je auto-, motor- of scootertheorie.

Binnen 1 dag geslaagd voor je theorie!

Hoogste slagingspercentage

Duizenden tevreden cursisten

Online leeromgeving

*

Kies je cursus

Binnen één dag geslaagd voor je auto-, motor- of scootertheorie.

* Exclusief CBR examenkosten

Wanneer de je keus geboden wordt tussen de theorie snel halen of er weken tot maanden over doen, dan hoef je ongetwijfeld niet lang over het antwoord na te denken. Bij 123Geslaagd bewijzen we elke dag dat de theorie snel halen voor iedereen is weggelegd. Ook jij kunt binnen 1 dag dat felbegeerde papiertje in handen hebben. Hoe? Door je direct in te schrijven voor onze effectieve theoriecursus.

Profiteer van 100% slagingskans

Standaardonderdeel van het behalen van je rijbewijs is het slagen voor de theorie. Dat blijkt in de praktijk al gauw voor behoorlijk wat zweet, frustraties en tranen te zorgen, zeker sinds het auto theorie-examen is vernieuwd. Landelijke cijfers tonen aan dat het maar 35% van de kandidaten lukt om dat gewilde papiertje in handen te krijgen. Kortom, maar liefst 65% keert teleurgesteld weer naar huis.

Heb jij ook al eens zonder het gewenste succes theorie-examen gedaan, of wil jij dit in één keer goed aanpakken? Bij 123Geslaagd bewijzen we ook jou maar al te graag dat je theorie snel halen echt geen gebakken lucht is. Wij bieden je namelijk een 100% slagingskans.

overal in Nederland

Theorie snel halen dankzij deze succesformule

Wil jij ook je theorie snel halen, dan is de meest effectieve en eenvoudige weg het je inschrijven voor onze kwaliteitsvolle 1-daagse theoriecursus. Hiermee is succes nagenoeg verzekerd. Je krijgt op klassikale wijze les van de beste docenten, die in staat zijn om zelfs de meest taaie stof op een laagdrempelige manier aan te bieden.

In slechts een paar uur tijd wordt alle informatie behandeld die je op het examen tegen kunt komen, van verkeersborden tot aan het goed inschatten van soms lastige situaties op de weg. Studeren uit boeken is bij 123Geslaagd nooit aan de orde. Alles wat je moet weten leer je namelijk op een interactieve manier.

Examen doen op dezelfde dag

Het mooiste is dat je maar 1 dag vrij hoeft te houden om zowel de theorie meester worden als het doen van examen. Dit gebeurt namelijk allemaal op dezelfde dag. Het theoretische gedeelte neemt namelijk slechts een paar uur in beslag. Een deel van de middag is gereserveerd voor het doen van examen bij het CBR. Daar brengen wij je vanuit 123Geslaagd naartoe, als extra service. Het enige wat we van jou vragen, is om fit en gemotiveerd op de door jou uitgekozen cursuslocatie en dag te verschijnen.

Ook theorie snel halen? Leg direct online jouw gewenste datum vast

Onze theoriecursus is een bewezen succesformule, die de beste garantie geeft op slagen. De 46.000 geslaagden die jou al zijn voorgegaan, zijn hiervan het levende bewijs. Wil jij toegevoegd worden aan deze steeds groter groeiende groep die met vlag en wimpel dat papiertje in handen hebben gekregen? Ook jij bent hier slechts een aanmelding van verwijderd.

Ga naar ‘Cursusdata’ of ‘Inschrijven’ op onze website en meld je vandaag nog aan. Je profiteert dan direct van ons voordelige tarief.

1-daagse cursus

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

Als je de Nederlandse taal goed beheerst en actief deelneemt aan de les, slaag je meestal op dezelfde dag. Hoewel we dit niet absoluut kunnen garanderen omdat we niet mee mogen tijdens het examen, helpen we je om de antwoorden te kennen door vergelijkbare vragen te oefenen tijdens de les. Als je door zenuwen het examen niet haalt, bieden we je de mogelijkheid om met een mooie korting een herkansing bij ons te doen.

Tijdens de cursus leggen we alles stap voor stap uit, van begin tot eind. Om je extra te ondersteunen, krijg je direct na aanmelding toegang tot onze online theorie, waar je kunt oefenen met examenvragen! Dit is al inbegrepen bij de dagcursus. Zo vergroot je aanzienlijk je kans om in één dag te slagen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.

Indien het CBR op loopafstand is, begeleidt de docent je te voet naar het CBR. Hier krijg je de kans om eventuele laatste vragen te stellen. Als het CBR niet op loopafstand is, regelen wij ruim op tijd een taxi naar het CBR. De taxi is inbegrepen bij de dagcursus!

We verzorgen lessen in 18 steden door heel Nederland. Onze leslocaties bevinden zich altijd in de nabijheid van het CBR en zijn goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Zodra we je examen hebben gereserveerd, ontvang je direct van ons het adres voor jouw cursus via e-mail.

Onze cursus is uitermate geschikt voor leerlingen met dyslexie. We zorgen ervoor dat zelfs de moeilijkste vragen, woorden en zinnen van het examen op een begrijpelijke manier worden uitgelegd. Na onze cursus weet je precies hoe je de examenvragen moet interpreteren, zelfs met dyslexie.

We hebben ervaren docenten die al geruime tijd werken met leerlingen die last hebben van faalangst. Onze lesmethode is buitengewoon effectief, zelfs voor degenen met faalangst. De docent begeleidt je zelfs naar het CBR, om eventuele laatste vragen te beantwoorden en om je zenuwen weg te nemen.

De meeste cursussen starten rond 06:45 uur. Tijdens de cursus zijn er uiteraard een aantal pauzes ingelast. De cursus eindigt doorgaans rond 14:00 uur. Direct na de cursus volgt je examen!