Wellicht heb je gehoord dat het CBR sinds een tijd het auto theorie-examen in nieuwe stijl afneemt. Inmiddels worden op alle CBR examencentra de examens in de nieuwe stijl afgenomen. Maar wat is het verschil tussen het theorie-examen in de oude en nieuwe stijl? Het theorie-examen oude stijl werd klassikaal afgenomen. Alle cursisten keken gezamenlijk naar een scherm waarop de vragen getoond werden. Vervolgens kon je het antwoord op een antwoordkastje ingeven. Het theorie-examen nieuwe stijl neem je af op een touchscreen-scherm. Iedereen krijgt zijn of haar eigen scherm. Spieken heeft geen zin, iedereen krijgt namelijk een eigen serie vragen.

Waar geven jullie de theoriecursus?

Wij geven theoriecursussen verspreid over het hele land. Uit welke regio je ook komt, er zit altijd wel een locatie bij jou in de buurt! De locaties zijn vaak vlakbij een CBR Examencentrum. Op onderstaande plekken kun je de theoriecursussen van 123geslaagd.nl volgen:

Wat kost een auto theorie-examen?

De kosten voor je theorie-examen bij het CBR zijn inbegrepen in de auto theoriecursus van 123geslaagd.nl. Je krijgt dus niet te maken met extra kosten hiervoor. Benieuwd naar welke data beschikbaar zijn in jouw stad? Check hier alle mogelijkheden.

Wie reserveert het CBR examen?

Dat regelen wij! Jij hoeft hiervoor dus niets te doen behalve je theoriecursus te boeken bij ons. Wij zorgen ervoor dat jouw plekje bij het CBR auto theorie-examen gereserveerd is op dezelfde dag van de theoriecursus. Benieuwd naar welke data beschikbaar zijn in jouw stad? Check hier alle mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

De theoriecursus begint rond 07:00. Tijdens de cursus krijg je een aantal korte pauzes. Rond 12:30 uur vertrekken we naar het CBR om het theorie-examen af te leggen. Na het afleggen van het theorie-examen ben je klaar.

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail met een link naar onze lesstof. Neem deze goed door voordat je de theoriecursus aflegt.

Jazeker. Ook cursisten met dyslexie kunnen onze theoriecursus goed volgen. Wij zorgen ervoor dat de cursus goed te volgen is en bieden extra hulp waar nodig is.

De minimale leeftijd is 16 jaar voor het afleggen van je auto theorie-examen.

Op de dag van je theorie-examen moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Zonder een geldig legitimatiebewijs kan je helaas geen theorie-examen afleggen.

Het theorie examen wordt op dezelfde dag door ons gereserveerd na je aanmelding.

Ervaringen van onze cursisten

Op zoek naar een professionele theoriecursus? Lees ervaringen van onze cursisten.

Inschrijven