Hoogste slagingspercentage

*Exclusief Cbr-examenkosten

Motor theoriecursus Den Haag

12.431 reviews

2.392 personen

Binnen één dag geslaagd voor je auto-, motor- of scootertheorie.

Binnen 1 dag geslaagd voor je theorie!

Hoogste slagingspercentage

Duizenden tevreden cursisten

Online leeromgeving

*

Kies je cursus

Binnen één dag geslaagd voor je auto-, motor- of scootertheorie.

* Exclusief CBR examenkosten

Hoogste slagingspercentage

In heel Nederland

123geslaagd.nl

85%

Overige theorie-opleiders

61%
53%
51%

CBR gemiddelde

47%
google

Beoordelingen op Google

4,9 van 5 op basis van 12.431 Google klantervaringen

facebook

Beoordelingen op Facebook

4,9 van 5 op basis van de mening van 2392 personen


Snel en efficiënt slagen

Onze motor theoriecursussen zijn ontworpen om je in één dag voor te bereiden op het examen. Geen maandenlange studie, geen onnodig tijdsverlies. We geloven in effectief leren en concentreren ons op de kernconcepten die je nodig hebt om te slagen.

Deskundige Begeleiding

Bij 123Geslaagd in Den Haag hebben we deskundige instructeurs die je begeleiden bij elke stap van het leerproces. Ze zijn gepassioneerd over motorrijden en zorgen ervoor dat je alle benodigde kennis en vaardigheden opdoet.

Een interactieve leerervaring

Onze cursussen zijn interactief en boeiend. We willen dat je de stof begrijpt, niet alleen uit je hoofd leert. Stel vragen, deel je gedachten en werk samen met medestudenten om een sterke basis te leggen voor je motor theorie.

Hoe het werkt

Het behalen van je motor theoriecertificaat bij 123Geslaagd in Den Haag is eenvoudig:

  1. Inschrijving: Meld je aan voor onze motor theoriecursus in Den Haag.
  2. Cursusdag: Kom op de afgesproken dag naar onze locatie. Maak kennis met je instructeur en medestudenten.
  3. Grondige Voorbereiding: Leer de motor theorie en bereid je grondig voor op het examen.
  4. Succesvol Examen: Met het vertrouwen en de kennis die je hebt opgedaan tijdens onze cursus, ben je klaar om je motor theorie-examen met succes af te leggen.

Waarom wachten? Haal je motor theorie in Den Haag met 123Geslaagd en zet de eerste stap naar je avontuur op twee wielen. Neem vandaag nog contact met ons op om je plaats te reserveren en op weg te gaan naar de vrijheid van de open weg.

Zo meld je je aan

Aanmelden is zo gepiept. Je meld je aan via onze website voor de spoedcursus motortheorie Den Haag. Kies de datum en vul je gegevens in. Zodra jouw aanmelding binnen is gaan wij direct aan de slag. Je ontvangt een bevestigingsmail met alle belangrijk informatie zoals:

  • Adresgegevens cursuslocatie
  • De tijden van de theoriecursus en het CBR-examen
  • Betalingsmogelijkheden van de theoriecursus

Zien wij jou snel?

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

Als je de Nederlandse taal goed beheerst en actief deelneemt aan de les, slaag je meestal op dezelfde dag. Hoewel we dit niet absoluut kunnen garanderen omdat we niet mee mogen tijdens het examen, helpen we je om de antwoorden te kennen door vergelijkbare vragen te oefenen tijdens de les. Als je door zenuwen het examen niet haalt, bieden we je de mogelijkheid om met een mooie korting een herkansing bij ons te doen.

Tijdens de cursus leggen we alles stap voor stap uit, van begin tot eind. Om je extra te ondersteunen, krijg je direct na aanmelding toegang tot onze online theorie, waar je kunt oefenen met examenvragen! Dit is al inbegrepen bij de dagcursus. Zo vergroot je aanzienlijk je kans om in één dag te slagen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.

Indien het CBR op loopafstand is, begeleidt de docent je te voet naar het CBR. Hier krijg je de kans om eventuele laatste vragen te stellen. Als het CBR niet op loopafstand is, regelen wij ruim op tijd een taxi naar het CBR. De taxi is inbegrepen bij de dagcursus!

We verzorgen lessen in 18 steden door heel Nederland. Onze leslocaties bevinden zich altijd in de nabijheid van het CBR en zijn goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Zodra we je examen hebben gereserveerd, ontvang je direct van ons het adres voor jouw cursus via e-mail.

Onze cursus is uitermate geschikt voor leerlingen met dyslexie. We zorgen ervoor dat zelfs de moeilijkste vragen, woorden en zinnen van het examen op een begrijpelijke manier worden uitgelegd. Na onze cursus weet je precies hoe je de examenvragen moet interpreteren, zelfs met dyslexie.

We hebben ervaren docenten die al geruime tijd werken met leerlingen die last hebben van faalangst. Onze lesmethode is buitengewoon effectief, zelfs voor degenen met faalangst. De docent begeleidt je zelfs naar het CBR, om eventuele laatste vragen te beantwoorden en om je zenuwen weg te nemen.

De meeste cursussen starten rond 06:45 uur. Tijdens de cursus zijn er uiteraard een aantal pauzes ingelast. De cursus eindigt doorgaans rond 14:00 uur. Direct na de cursus volgt je examen!